Skocz do zawartości
Crab22

Zlot w górach III 2-4 marca 2012

Rekomendowane odpowiedzi

ja mowie, ta wode zapakować w butelki i w Norwegii jako bakterie sprzedawać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sie pochorowalem. Gil do pasa i 39 stopni goraczki. A pluca to juz wyplulem. Crab za malo cytryny w cytrynowce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sie pochorowalem. Gil do pasa i 39 stopni goraczki. A pluca to juz wyplulem. Crab za malo cytryny w cytrynowce :)

Że niby za mało lekarstwa w lekarstwie?? Ja myślę, że dawka była za mała ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja przyjmowałem 500% dawki i też kaszle :ninja:

a ja Ci powiem, dlaczego:

otóż to jest zgaga - nie domyka się refluks i opary kwasu żołądkowego zmieniają odczyn pH co z kolei powoduje kaszel B)

Tadam !! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie obudziłem z pol godziny temu... w koncu mialem chwile by odleżeć troche gorączkę. No cóż, dla takich chwil warto żyć, pomimo chwilowej niemocy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczęśliwych posiadaczy bonów rabatowych ufundowanych przez eRybka.pl (1x300, 1x200 i 3x100) na zlocie w Milówce zapraszamy do Zabrza i Marek na realizację wygranych. Serdecznie gratulujemy i zapraszamy :good2: Przepraszamy że nie udało nam się dojechać ale nieoczekiwane sprawy rodzinne uniemożliwiły nam wyjazd. Pozdrawiamy i miłego dnia :)

bon1.jpgbon2p.jpgbon3k.jpg

Mintajku, też zostałem wylosowany. A dało by się coś załatwić bez przyjazdu bo mi jakoś nie po drodze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętacie?

WHAT'S UP!!! :lol:

Edytowane przez Tofik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z właścicielem jachtu już rozmawiałem na sierpień albo wrzesień możemy coś zorganizować :ninja: My na jacht a dziewczyny do hotelu :D Pływałem na tym jachcie więc znam warunki.

ps. ale to tylko dla twardzieli B)

http://www.bara-bara.org/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sławek - ja bym się pisał na rejsik w lipcu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekamy bo już w Milówce omawiałem ten temat i kilka osób jest zainteresowanych, wiadomo że terminu nie dopasujemy wszystkim no i kwestja trasy myślałem też o nurkowaniu Oraz wynajęcie busa ale to narazie plany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bylem w zeszle wakacje na rejsie u wybrzeży Chorwacji na tydzień. Cena bardziej była dwukrotnie wyższa od tych 900 zł nie liczac dojazdu. Takze jak masz dobre rozeznanie to sie pisze, tyle, że jak mowie, okienko sobie zostawiłem w lipcu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczymy ilu będzie chętnych cena jest faktycznie rewelacyjna a jeszcze do zbicia. Na jachcie jest 10 miejsc. Możemy go wyczarterować na tydzień, a ja mam wszystkie uprawnienia do prowadzenia jachtów na morzu. A tym jachtem na morzu śródziemnym pływałem więc go znam. Zresztą prowadziłem ogromne jachty na regatach jak "Pogoria" czy "Dar Młodzieży" więc się nie stresujcie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm...jeśli wsadzą tam ekipę z milówki z 3 piętra to świat o nas usłyszy :D

myślę że wyprawa na otwarte morze to odważny pomysł jak na pomysły chłopaków :whistling: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi