marako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 Buntownik - dzieki za wrzutke fotek! Marako - mozesz sprawdzić @ również czekam na kolejne foty! Nie tak szybko proszę Pana ) dopiero "wsiąkam" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams_23_as 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2012 kilka moich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2012 Ale wkrętka na koniec Tester-Kocan była przednia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2012 Ja to tam luz ale mina kocana bezcenna :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2012 "Dylu troszkę dał plamy bo nockee spędził z szefową ale ma dobre serce ona po stracie męża potrzebowała pociechy." Muszę zdementować tą wypowiedz mam naprawdę solidne alibi. Jak alibi będzie miało ochotę to samo się ujawni :yucky: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2012 solidne alibi tz. takie ciężkie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2012 A ja z Tobą nie spałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2012 (edytowane) "Dylu troszkę dał plamy bo nockee spędził z szefową ale ma dobre serce ona po stracie męża potrzebowała pociechy." Muszę zdementować tą wypowiedz mam naprawdę solidne alibi. Jak alibi będzie miało ochotę to samo się ujawni :yucky: Hahahahaha Tak Sławuś, tak jak uzgodniliśmy - będę zeznawać, że pilnowałeś mi dziecka, gdy ja grałam w "Mafię" (tylko nie ustaliliśmy, która to była noc ) Edytowane 6 Marzec 2012 przez marako Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2012 ale ściemniacie Sławek nie mógł pilnować małej bo graliśmy razem w Mafię (motyla noga) pozdrawiam Janusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2012 ale ściemniacie Sławek nie mógł pilnować małej bo graliśmy razem w Mafię (motyla noga) pozdrawiam Janusz My graliśmy ale Sławek nie grał, o!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2012 A Ty co tak te posty trzepiesz? w dziale offtopic i tak Ci się nie naliczją Lepiej wstap zdjęcie tego akwarium co to masz w piwnicy, to Ci chlopaki napiszą co masz w nim robic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2012 A Ty co tak te posty trzepiesz? w dziale offtopic i tak Ci się nie naliczją Lepiej wstap zdjęcie tego akwarium co to masz w piwnicy, to Ci chlopaki napiszą co masz w nim robic He, he zaniedbałeś a chłopaki mają ratować ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2012 Cicho, jestem tu incognito ja nie jestem tak wyrywna jak mój brat My graliśmy ale Sławek nie grał, o!! faktycznie Sławek robił inne czynności z Szefową Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2012 od pół roku Ty się zajmujesz, tylko wstydu rodzinie nie przynieś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2012 to co Michał nie miałeś czas przez weekend ogarnąć baniaka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams_23_as 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2012 chłopak poświęcił cały wolny czas żeby dopieścić zlotowy baniaczek i swojego nie zdążył. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2012 toto to nie moje, ja słyszałem że to pewna firma (z czerwoną kropką w nazwie) stawiała ten zbiornik eehh taka teraz polityka akwa założyc to założą ale serwisu swojego akwa to już się nie podejmą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2012 toto to nie moje, ja słyszałem że to pewna firma (z czerwoną kropką w nazwie) stawiała ten zbiornik eehh taka teraz polityka akwa założyc to założą ale serwisu swojego akwa to już się nie podejmą Michał z pomarańczowa kropką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach