Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Luty 2012 (edytowane) Klifu miałem... ;d A pamiętacie słowa: to nie jest śnieg to som ciaskta? Edytowane 28 Luty 2012 przez Tofik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Luty 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Luty 2012 ja bym się bał nocować z Tofikiem w jednym pokoju, pamiętajcie że on przyjeżdża ze swoimi rakietami PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Luty 2012 To Ty nie śpisz z nami w poju integracyjnym??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Luty 2012 Pokój integracyjny ma swoj klimacik Jedna ciasna łazienka na 10 osob ;D solidna umywalka , no i zawsze można się obudzić w łóżku z jakąs nieznajomą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Luty 2012 jak by ktosik potrzebował mam nówkę Aquael 10 000 za 220 zł do oddania. To już za 2 dni, idę odebrać auto od mechanika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Luty 2012 Pokój integracyjny ma swoj klimacik Jedna ciasna łazienka na 10 osob ;D solidna umywalka , no i zawsze można się obudzić w łóżku z jakąs nieznajomą Tofik hahahah weś do pokoju więcej nieznajomych panienek hahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Luty 2012 z tego co wiem to z nami nie mieszkasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Luty 2012 Ale zawsze można odwiedzić kolegów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Luty 2012 aaa można można ale w naszym Vip roomie jest opłata "za wchodne" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Luty 2012 Nie ma problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Luty 2012 No to pokolei.. @Tofik Ty się tarzałeś w śniegu jak pies to nie dziwne że Ci zimno było @Inmar Dzwoniłem w tej sprawie niby ma byc ciepło,bo grzeja caly czas Niestety szefowa urządziła świetlicę z naszego "lotniska", będą 2 pokoje 6-osobowe Może to i lepiej bo byśmy i tak się wszyscy nie zmiescili do tego 10os Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2012 Jaka świetlica?! Na 3 pietrze? eeee bez jaj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2012 Czdowo, nie trzeba będzie nawet schodzić na dół Gardsen z Adamem już dogadany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2012 (edytowane) Czdowo, nie trzeba będzie nawet schodzić na dół Gardsen z Adamem już dogadany? EDIT: "Odtwórzmy ten klimat, Ty, tak między nami, lubimy napieprzać w kafelki talerzami..." //////////// lubimy napiueprzać w kafelki umywalkami ... http://www.youtube.com/watch?v=ywBvxQzN2Kc Edytowane 1 Marzec 2012 przez Tofik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2012 Crab już odebrany z lotniska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2012 (edytowane) Tofik, dogadany... jutro mnie zgarniacie Sławku pilnuj go tam, żeby się nie rozpił ! Edytowane 1 Marzec 2012 przez Mr_Garden Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2012 Ta....... da się go upilnować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach