januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2012 Mam dwie wolne pompy Iwaki MD-6Z-220ETL01 max podnoszenia 2,7 m Japońskie nie USA na 220 V jak ktoś chce to wezmę do Milówki oddam po 100 zł. Sławku jaki pobór prądu ? i jaki to ma przepływ ? pozdrawiam Janusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2012 Mają 5 W poboru prądu przepływ mały bo ok 300 L . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2012 spoko Panowie... zaspy na 2m w Milówce także będzie gdzie się chować... ja się obawiam podróży z Tofikiem i tymi Jego fajerwerkami... jakbyśmy nie dotarli to pewnie w wiadomościach o nas będą mówić :laugh: A kto się Euniką zaopiekuje po tym jak Ty będziesz w wiadomościach? pewnie ja będę musiał Tomasza rozumiem że Eunika jedzie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty 2012 A kto się Euniką zaopiekuje po tym jak Ty będziesz w wiadomościach? pewnie ja będę musiał Tomasza rozumiem że Eunika jedzie.. Crab wstań weź młotek, uderz się dwa razy w głowę, jak się nie przewrócisz to usiądź i uderz się jeszcze dwa razy, jak ci ten głupi pomysł nie wyleci z głowy to daj młotek Ance i poproś żeby ona Ciebie uderzyła.... bądź poważny PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty 2012 eee ale to Tylko jak Gardenowi sie coś stanie, planowo to on ma byc Twoim szwagrem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty 2012 no skoro Garden ma być szwagrem to czemu Ty się udzielasz w temacie jakoś on nic nie pisał PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty 2012 no skoro Garden ma być szwagrem to czemu Ty się udzielasz w temacie jakoś on nic nie pisał PozdrT No bo on jest trochę nieśmiały Poważny biznesmen z niego rośnie to myślę że mi coś odpali jak te krewety posprzedaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty 2012 tak tak, lepiej niech się bierze za rozmnażanie morskich zwierzaków a ja już będzie miał coś odpalać to chyba szwagrowi co nie?? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty 2012 Crab te wiatry w Norwegii chyba nie wpływają dobrze na Ciebie W ogóle co to za pomysł z tym szwagrem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty 2012 (edytowane) Wolny związek też zaakceptujemy,tylko sprzedawaj te krewetki bo masz dużo gęb do wykarmienia.. Edytowane 26 Luty 2012 przez Crab22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty 2012 tak jest ty się Garden zajmij hodowlą a my załatwimy resztę PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Luty 2012 ja niewiem zlot za 4 dni a wy o wolnych związkach dyskutujecie!!! moje pytanie kto może jakies ciasto przywieść!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Luty 2012 Ja tam jestem w Piątek około południa "sam" wolne związki mnie interesują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Luty 2012 Ja tam jestem w Piątek około południa "sam" wolne związki mnie interesują no to Sławku masz szczęście crab22 też bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Luty 2012 Wiem przylatuje do Gdańska przed zlotem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Luty 2012 no ja bym chcial przyjechać w piatek tak koło południa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Luty 2012 Myślę że koło 2-3 w piątek będziemy w Milówce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach