Skocz do zawartości
Crab22

Zlot w górach III 2-4 marca 2012

Rekomendowane odpowiedzi

W obliczu licznych próśb (i gróźb ) zmuszeni jesteśmy kontynuować tradycję corocznego zlotu w Milówce. Podział ról jak zwykle... ja będę się troszczył żeby wszyscy wrócili do domu lekko zawiani a Leoni spróbuje znaleźć prelegenta, który wytrzyma w "lekko zanieczyszczonym % pomieszczeniu" Dla tych co wybierają się pierwszy raz link do nowej strony pensjonatu "Willa nad Rzeką" http://www.willanadrzeka.pl/kontakt/

Generalnie w samym pensjonacie (oprócz nowej umywalki ) zmieniło się sporo, szefowa zainwestowała trochę i odnowiła m.in. salę jadalną. Niestety odnowiła również cennik, który kształtuje się następująco:

śniadanie - 10zł

obiad - 15zł

kolacja - 10zł

+ dodatkowy ciepły posiłek o godz. 22:00 - 15zł

nocleg 25zł

za dzieci zapłacicie 75% ceny

(malutkie dzieci śpiące z rodzicami tylko 5zł\dzień

w razie pytań o warunki lokalowe czy ew. przedużnie pobytu możecie kontaktować się bezpośrednio z szefową (nr. na stronie)

W tym roku również uprościmy procedurę i będziemy kasować za wszystko z góry

1.jak już wspomniałem rezerwacja pokoju jest połączona z wpłatą (osoby z dziećmi mogą wpłacić początkowo 50% końcowej ceny)

2.Nr konta podam wkrótce i wtedy zaczniemy windykację

Chętni z małymi dziećmi mogą dostać dane do przelewu wcześniej i mają pierwszeństwo przy rezerwacji. Proszę o kontakt na priv

3.Wpłata = rezerwacja, wpłata jest bezzwrotna, ale swoje miejsce można odsprzedać w razie czego

4.Żeby nie było zamieszania wszyscy bierzemy całodzienne wyżywienie + wieczorny gorący posiłek w piątek i sobotę.

Nie są to duże pieniądze i myślę że każdego będzie stać

5.Skasujemy Was również (podobnie jak w zeszłym roku) 20zł/os/dzień a dzieciaki po 5zł/dzień za przekąski,napoje,kiełbaski,cytrynówkę, nagrody jak coś zostanie,etc

Przykładowa kalkulacja wszystkich kosztów wyjazdu dla 1 osoby dorosłej w Willi nad Rzeką:

(nocleg z Wyżywieniem 60pln + 15zł (dodatkowy posiłek)+ 20zł zrzuta) x 2dni = 190 zł

Przykładowa kalkulacja wszystkich kosztów wyjazdu dla 2 dorosłych i 2 dzieci w Willi nad Rzeką:

nocleg z wyżywieniem (2os x 60pln + 2 dzieci x 45pln + 2 x 15zł (dodatkowe posiłki)x + 50zł zrzuta) x 2dni = 580 zł

P.S.Wkrótce dopiszę cos więcej i może wstawię parę zdjęć..

W razie pytań piszcie albo w tym wątku albo na priv

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o mnie pamiętać podczas przydziału do pokoju integracyjnego :lol:

EDIT: Crab a nie dało by rady umówić z szefową, żeby nam kolację w piątek zrobiła?

Nie że chcę marudzić ale co nie którzy będą jechać kawał drogi a zupa chmielowa do rana może nie wystarczyć :D

Ewentualnie zamiast kolacji ognisko pierwszego wieczoru?

Skoczy się do biedrony po kiełbaski i piwko lepiej płynąć będzie :woot:

Edytowane przez Tofik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sławek, zintegruj resztę ekipy na zlot :thumbsup:

Edytowane przez kiflu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie ze jest duza frekwencja, zapraszamy nie tylko stalych bywalcow ale rowniez nowych chetnych, w razie pytan piszcie na priv ;)

@Slawek ile osob bierzesz, bo nie wiem jaki pokoj klepac

@Tofik przecie bedzie kolacja w piatek, dla chetnych nawet obiad. Podobnie bylo w zeszlym roku ale byles za bardzo pijany i nic nie pamietasz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fakt jak patrzę na fotki sali bankietowej to aż się dziwię jak mocno się zmieniło... :thumbsup:

Czyli za obiad i ew kolację w piątek dopłata 25zl tak? razem 215zl?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tofik odstaw leki :D Jak co roku zlot trwa dwie doby, czyli oficjalnie zaczyna sie kolacja w piatek i konczy obiadem w niedziele. Czyli piatkowa kolacja jest w cenie, a jezeli chcesz obiad w piatek to musisz doplacic szefowej 15zl :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"rozumię" :)

Aczkolwiek nie podobają mi się jednak te stoły i krzesła, wolałem poprzednie :teehee: Było bardziej swojsko, a tak to jak się ludzie rozsiądą tak będą siedzieć, jak na weselu XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest na zakazanym forum.... :sick::down::teehee:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macie tez i tu :D

REZERWACJE POKOI (wpłaty)

PIĘTRO I

nr pokoju / liczba łóżek / lokatorzy

2 /6 łóżek/ Inmar + rodzina

3 /5 łóżek/ Leoni + rodzina

4 /5 łóżek/ Michal98 + rodzina

5 /2 łóżka/ sponsorzy/prelegenci

6 /3 łóżka/ sponsorzy/prelegenci

7 /5 łóżek/

PIĘTRO II

10 /2 łóżka/ sponsorzy/prelegenci

11 /5 łóżek/ sponsorzy/prelegenci

12 /5 łóżek/

13 /6 łóżek/

14 /5 łóżek/

15 /4 łóżka/ Dyzma + 2 dziewczyny :thumbup:

16 /4 łóżka/VDR + 1

17 /5 łóżek/

18 /3 łóżka/ Kmirko + 1

PIĘTRO III

20 /3 łóżka/ LUK4344 + 1

21 /4 łóżka/ Tomiooo + 1

22 /5 łóżek/

23 /10 łóżek (Pokój integracyjny :lol: ) Crab,Kiflu,Mr Garden, JanuszD,Arek F,Tofik, Marbecz, Luft (jeszcze ktoś chętny?)

24 /5 łóżek/

25 /5 łóżek/el_kocurro + rodzina

Budynek obok (ten sam pensjonat)

pokój 3-os (studio)

pokój 3-os (studio)

pokój 5-os (studio)

pokój 3-os (studio)

pokój 3-os (studio)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj,Chłopaki,stęskniłem się za Wami.Ostatnio jako ostatni z Sławkiem w Milówce piłem piwko i już roczek mija.Miło będzie się znów spotkać.:thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj,Chłopaki,stęskniłem się za Wami.Ostatnio jako ostatni z Sławkiem w Milówce piłem piwko i już roczek mija.Miło będzie się znów spotkać.:thumbsup:

wszystko przed nami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na "zakazanym forum" Pan Prezes przebąkiwał coś o rozrywkach i atrakcjach :), ja mogę coś zorganizować, ale bym musiał wiedzieć ile osób się pisze:

Mianowicie, mogę przygotować proste zestawy modeli rakiet, w sam raz do złożenia w godzinkę i puszczenia w okolicy pensjonatu.

Należę do PTR (Polskie Towarzystwo Rakietowe) i między innymi celem jego jest promowanie bezpiecznego użytkowania rakiet, a także wbijania ludziom do głowy, że rakieta to nie zawsze musi być bomba.

Działamy na terenie całego kraju, budujemy coraz bardziej zaawansowane rakiety, w warunkach amatorskich przekraczane są bariery dźwięku czyli loty z prędkością ponad 1400km/h.

Tutaj kilka fotek - oczywiście z tymi mniejszymi rakietami:

Start synchroniczny (lot około 200-300m

PTR_03.jpg

PTR_04.jpg

Jedno z ujęć kiedy odwiedziła nas ekipa TVN TURBO - wystąpiliśmy w 1 z odcinków programu "odrobina polski"

PTR_05.jpg

PTR_10.jpg

IMG_0430.jpg

O a tutaj moje maleństwo - rakieta SPECNAZ

PTR_08.jpg

i jeszcze kilka fot:

CIMG7460_1600x1200.jpg

PTR_23.jpg

PTR_20.jpg

https://lh4.googleusercontent.com/-NI6F6wD-7Eg/TqelSiGCK8I/AAAAAAAABMQ/5sDkU1GzW-I/s720/PTR_43.jpg%22%20%20%20style=%22vertical-align:%20middle;

https://lh4.googleusercontent.com/-mWWymcLPMGU/TqelTZFLeRI/AAAAAAAABMU/4eOv5mNLxg4/s720/PTR_45.jpg%22%20%20%20style=%22vertical-align:%20middle

Rozpoznaje ktoś tofika? :D

P1210036.JPG

P1210032.JPG

Każdy będzie mógł zabrać swoją rakietę do domu :)

Oczywiście będzie można jakieś krótką prezencję walnąć pod dachem :)

No i ka koniec, smaczek:

Spot reklamowy PTR:

Są chętni? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi