dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Maj 2008 mam pytanko, czy wiecie moze gdzie jest w krakowie lud okolicach jakis dobry sklep z morszczyzna? Oczywiscie oprocz francuzow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yamnik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Maj 2008 moze to nie sklep ale: http://www.propagacja.neostrada.pl/ sam jestem ciekawy jakie maja ceny i jak to wyglada na zywo ed:moze ktos juz kozystal z ich oferty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Maj 2008 raz do nich napisalem, jakies 6 miesiecy temu i dostalem odpowiedz po 2 tygodniach ze za szczepki acropor ktore mieli dostepne powiedzieli od 110zl... wiec juz o nic wiecej nie pytalem. moze byly tego warte, tego niestety nie wiem ale jakos szczepka nie powinna tyle kosztowac (choc oczywiscie moge byc w bledzie;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszKur 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Maj 2008 W poważnym błędzie , chyba że za szczepke uważasz 2cm ogryzek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Maj 2008 to ja jednak wole przejechac sie i kupic np. u Tomka w Zabrzu lub wysylkowo z AM za 130-180zl piekne i calkiem spore koralowce (szczepki 6-9cm 40-70zl)... szanuje wypowiedz i rozumiem ze wlasnie za takie pieniadze sprzedaje pan 2cm ogorki, w takim razie dziekuje za informacje bo juz wiem gdzie nie wybierac sie na zakupy... grunt to potrafic sie zareklamowac;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszKur 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Maj 2008 Niestety źle mnie zrozumiałeś, To co kupujesz w AM czy u Tomka to właśnie są szczepki tyle że importowe. Wiele osób w Polsce błędnie rozumie szczepke jako świeżo odcięte kawałki koralowców. Wszystko zależy też od kolorów i gatunku. Faktycznie czasami sprzedaje małe fragmenty 2-3cm granatowych acropor po 100 i 300zł ale to są wyjątki. Ważne jest również to że koralowce z hodowli są dużo lepszej jakości niż te z importu, toco chciałe ci uświadomić że 110zł zaszczepkęto normalna cena. Pozdrawiam i przykro mi że tak debrałeś moją wypowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Maj 2008 rozumiem i dziekuje za wytlumaczenie:) w takim razie jak mi tak ladnie wszystko wytlumaczyles to chetnie zagladne do Twojego sklepu:) i w zwiazku z tym przepraszam za wczesniejsza, sarkastyczna odpowiedz:) ... no i zapraszam do otwarcia sklepu w krakowie bo jak widac nisza straszna i nie mam gdzie kupowac:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błazenek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Czerwiec 2008 Ale ja oglądam te szczepki na ich stronie to mają one na oko o 4-5cm... "Wszystko zależy też od kolorów i gatunku." Ale tam ceny zaczynają się od 110pln za taką szczepkę więc najtańszy SPS tyle kosztuje... Dajmy na to Seriatopora Hystrix.Ot jak dużą możemy nabyć w sklepie http://www.erybka.pl/product_info.php?cPath=212_213_203&products_id=2149 a taką (pewnie za podobną cenę) oferuje nam "Propagacja Korali" http://www.propagacja.neostrada.pl/images/Seriatopora/Frags/fs0201.jpg osobiście wolę zapłacić tyle samo a mieć więcej Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Czerwiec 2008 kupuje tez u innych... a wracajac do pytania to sklep w krakowie jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Czerwiec 2008 Propagacja w Krakowie wcale nie ma wysokich cen, proponuje do nich zadzwonić, nie pisać i są dosępni od ręki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach