Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Październik 2011 Ma ktoś pomysł dlaczego euphyllia glabrescens fluo może mi obumierać? mam ją od lipca, z początku pięknie się pompowała potem coraz gorzej i gorzej, z 6 główek umarła już 1 a pozostałe naprawdę marnieją w oczach, była umieszczona na skale w umiarkowanym-słabym przepływie w średnim świetle, przeniosłem ją na piasek, nieco mniejsze światło nic nie dało... dziś znowu ją przeniosłem tym razem do mocnego światła... zobaczę co się stanie... ale nie wygląda to zbyt optymistycznie, ma ktoś te Euphyllie Glabrescens w wersji Fluo? Nie muszę dodawać że cała reszta euphylli ma się świetnie, pompują się i rosną jak głupie, glabrescensy również. Z góry dzięki za sugestie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Październik 2011 Bart a nie dostała ona po d*pie jak Ci się wapń rozjechał? Miałem to samo z CA i euphylia zaregowała tak samo... dopiero teraz dochodzi do siebie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Październik 2011 wiesz jak mi wapno uciekało to ona to dzielnie znosiła... a teraz jak już mam normalne zaczęła marnieć.... ciężko jednoznacznie stwierdzić ale jakoś tak z obserwacji mi się nie wydaje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach