juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2011 następnym razem bedzie koncert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2011 to dołączam się dire straits może być? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2011 waldi zagrasz do tego?;> ale full version wraz z solo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2011 jaja jak berety znalazłem swoje filmiki z czasów zakończenia technikum... było co robić wieczorami... http://www.youtube.com/user/3754grzeniu#p/u/0/YYqcG1nKqsc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2011 chociaż nie jestem fanem muzyki klawiszowej, to wczoraj mnie to rozwaliło na łopatki... (widzę że można OT muzyczny tu robić ) ...do zobaczenia po ciemnej stronie Mocy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2011 mają pomysły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2011 moim zdaniem taki film by pasował do tego działu: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2011 dobrze że są takie organizacje:) lub fanatycy... ale jakbym tam mieszkał to nie miałbym akwa... chyba że coś w rodzaju hodowli żeby potem zwrócić je naturze:) Zdarza nam się czesto nieszczyć te rafy więc odbudowujmy to się chwali. Żeby tylko nie przydarzały się akcje półgłówków z zatoki Meksykańskiej, owszem natura to w jakiś czas sama wyfiltruje ale wiele zwierząt pada w tym czasie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2011 Grzeniu w moich czasach nie było takiej techniki i zostało tylko takie zdjęcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2011 no oczywiście że aluzja tak jak ty wkleiłeś film nie na temat ,tak i ja zrobiłem to samo taki żarcik tylko nie obraż się ,to po prostu inna bajka aczkolwiek też fajne hobby Hehe, spoko Wychodzi na to, że na forum było nie było akwarystycznym jest większe zainteresowanie gitarami niż akwarystyką Ale spoko, więcej materiałów dotyczących słodkiej wody wrzucać nie będę - a jak kto chce, to wie gdzie będzie można znaleźć kolejne części filmu z Łodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2011 no prosze jakie zdjęcie:) na facebooku byś miał rzesze fanek za to zdjęcie;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach