Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Wrzesień 2006 Zabralem sie dzisiaj do budowy odpieniacza ( dla Blazeja) cos na wzor "Deltec`a tyle ze to nie Deltec :mrgreen: Wyprofilowalem na goraco zwezke i dotoczylem pierscien z muffy 90 mm na ktory bedzie nasadzana rura od kubka , i tak to wlasnie zaczyna wygladac jak widzimy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
błażej 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Wrzesień 2006 no no naprawde bardzo bardzo ładnie to wyglada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Wrzesień 2006 no to sie ciesze ze sie podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Wrzesień 2006 jak ladnie to jest super :mrgreen: za ta wypowiedz zrob mu ryse na srodku plexi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Wrzesień 2006 Jakiej wielkości akwa będzie obsługiwać? Bo wydaje mi się że ten odpieniacz spory jest hehe widzę na Twojej półce 3 miśków z dalekich Chin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzol_kominiarz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Wrzesień 2006 jak mi się Shorty zepsuje to też bym taki u siebie chętnie widział ....właśnie jak duże akwa obsłuży ????? Wygląda super .....WYSTAWOWO WZORCOWY Jaką tam pompkę dajesz i o jakiej mocy ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Wrzesień 2006 I Ty chcesz abym sam coś tam dłubał - bardzo szybko złapałbym taaaaaakie doły (depresje) że trzeba by było do Tworek jakieś słoniki i koniki z pleksy wysyłać aby terapia szybciej przebiegała :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Wrzesień 2006 heheheh Blazeja pytajcie to do jego baniaka ma byc nowego cyhba (?) bedzie na 3 pompy mneijwiecejto samo co Thcshibi robil no walsnie Rebciu co z warsztatem Twoim ? zawsze to by nas juz bylo 3 sorki zapomnialem o Kwiatku to jedna kczterech Thcshiba , ja , Ty i Kwiacik to czterech ,..a jak bysmy tak wspomnie pomysleli to napewno wyszedl by nam samolot heheheh ... Blazeja pytajcie , do nowego baniaka mu go robie , bedzie na 3 pompy mniej wiecej to samo co Thcshibi robil wlasnie wczoraj podeslal mi wymiary i rozstaw otworow (thx`ìk) No wlasnie Rebciu , co z Twoim warsztatem ? zawsze to by nas juz bylo 3 sorki zapomnialem o Kwiatku to jednak czterech Thcshiba , ja , Ty i Kwiacik to czterech , jest jeszcez Janek piaty ale on sie gdzies tam lubi chowac po katach Mam pomysla na dzien dzisiejszy , musimy stworzyc sekcje specjalan DIY , opracowac jakis latajacy reaktor i kosmiczne mieszadlo byc moze wyjdzie nawet jakies wsciekle pienidlo @jerzol Pompki z tego co wiem , Blazj planuje dac Aquamedica z igielka nie wiem ilo one tas sa watowe , ja bym tutaj dal to samo co Thcshibi czyli aquabee . @Mariusz To nie sa miski , to sa trzy lysiejace karly z dalekiego wschodu , figurki te sa z 13-go wieku czlowieku ! Wyzej stoi gejsza nietutejsza z wieku 15-go kolego !! A na samej gorze stoi dama kameliowa calkiem zdrowa Nic sie nie znasz na sztuce , co Ty wiesz o zbieraniu figurek ? (jeszcze nie poklejony ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
błażej 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Wrzesień 2006 baniak docelowy to 200*100*70cm jednak teraz będzie obsługiwał 600l. odpieniacz wyglada naprawde nieźle, jak dostane pompy aquabee albo ehimy to zmienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Wrzesień 2006 blazej nie szczyp sie kup aquabee igly o ehaimie zapomnij jak padnie ci wirnik zaplacisz za nie go tyle co za cala pompe aquabee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Wrzesień 2006 No thsciba ma rację co do tych firników. Patrzyłem wczoraj. Do eheim wirnik 50 euro!!!! Ich chyba pogieło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
błażej 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Wrzesień 2006 no może i eraz te aqua medici, a budżet nie pszewiduje nastempnych wydatków na spszet:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Wrzesień 2006 pompy to wydatek....spory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Wrzesień 2006 A nie braliscie pod uwage pompy AquaMedica Ocean Runner PH 2000 - 9W z wirnikiem igielkowym ? Kosztuje sie chyba 235 zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
błażej 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Wrzesień 2006 hmmm, tu nie chodzi juz o prad, mam oc ph z igiełkami(3 sztuki) po 321 zl sztuka czyli za dużo znowu nie zyskałem ale wydawało mi sie ze będzie dobrze.okaże sie w praktyce jak zwykle. :-> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Wrzesień 2006 jak za or dales 321 zeta :shock: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
błażej 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Wrzesień 2006 http://www.korale.pl/product_info.php/cPath/30_76/products_id/368 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2006 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach