Merriq 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Maj 2008 Wczoraj niespodzianka ok, ale dziś to samo i już nie przełknę i się musze wyżalić Uwielbiam firmę ichthyotrophic tzn. moje korale, ale gdy nabieram strzykawką lasonogi to spodziewam się ze to będą lasonogi a nie głowa rybki przyssana do strzykawki.. :eek: Co oni dodają na 100 lasonogów i główkę gratis? Pierwszy raz takie felerne kostki mi się trafiły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Maj 2008 Pewnie Stynka, jak kiedyś karmiłem słodkowodne drapieżniki, to w stynkach trafiła się Iglicznia, kosmos... Nie przejmuj sie, pewnie jednorazowy incydent. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Merriq 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Maj 2008 no to fajno. Ale to juz 2 kostka i 2 główka rybki.. jak bedzie tak w całym opakowaniu to sie wkurze, Bo to sztucznie wypełnia kostke... rozumiesz o co mi chodzi? korale mi ryby nie zjedza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Maj 2008 hm... próbują nas kosić na wadze? Zawsze możemy im zdechła rybę w gazecie przesłać w podzięce:-) Też mnie wkurzało zawsze, że oprócz podstawowego produktu w mrożonce pływają jakieś obce ciała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Merriq 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Maj 2008 Hmm a moze oni tymi stynkami karmia Mysis? Aczkolwiek w 2 kostkach połowe miejsca zajmowała stynka, czy co to było.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Maj 2008 Merriq blender sie klania jak zmiksujesz to zjedza Ale to nie usprawiedliwia firmy ze miesza w skladzie tabliczki prawdopodobnie ciala obce dostaja sie podczas pakowania te same narzedzia zbiorniki i inne .... uzywane do wszystkich produktow wychodza z zalozenia ze to nie jedzenie dla ludzi i dokladnie nie myja po wczesniejszym uzyciu z innym produktem - tak sobie to tlumacze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Merriq 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Maj 2008 Mroźonkami karmie tylko tubastreae i Caulastreae a one zjadja takie lasonogi w calosci wiec nie mixuje tych mrozonek ale glowa stynki to nawet dla najbardziej glodnej tuby za duzy kąsek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach