marcin4483 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Sierpień 2011 Witam Może któryś z morszczaków wie gdzie w Warszawie można dostać najświeższą skałę z frachtu? Byłe w erybce i AM(przed zamknięciem), ale wszystkich sklepów nie chcę objeżdżać. Dzięki za pomoc pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rpp 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Sierpień 2011 A czemu chcesz prosto z frachtu? Osobiście nie liczyłbym na to, że uda Ci się znaleźć na takiej skale jakieś fajne życie. A taka skała raczej tylko wydłuży proces dojrzewania. Ja brałem w eRybce - skała odgazowana i co ważne jest z czego wybierać. Można sobie na spokojnie pokombinować z konstrukcją a nie brać na łapu-capu prosto do boxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Sierpień 2011 Witam Może któryś z morszczaków wie gdzie w Warszawie można dostać najświeższą skałę z frachtu? Byłe w erybce i AM(przed zamknięciem), ale wszystkich sklepów nie chcę objeżdżać. Dzięki za pomoc pozdrawiam rpp ma rację wiesz co to znaczy skała z frachtu ? Masz takie możliwości ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach