anix 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2011 Zakładam akwarium 200l(100x40x50), ale nie mam pomysłu na rybki (też nie znam się tak bardzo) Proszę piszcie swoje propozycje na obsadę. Dziękuję za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2011 Czytaj forum nikt za Ciebie nie będzie myśleć :smile: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2011 Zakładam akwarium 200l(100x40x50), ale nie mam pomysłu na rybki (też nie znam się tak bardzo) Proszę piszcie swoje propozycje na obsadę. Dziękuję za odpowiedzi 2 błazanki i 2 krewetki .......... a tak swoją drogą może opisz akwarium to coś poradzimy ps. ja to mam cierpliwość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Sierpień 2011 Najpierw załóż akwarium zobacz 2 mięsiace czy proste korale żyją a pózniej doradzimy ryby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach