juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Sierpień 2011 też mam takie przeloty ale dla mnie jakoś to rozwiązanie jest jakieś takie nie stabilne rusza się to wszystko w lewo i w prawo nawet po mocnym dokręceniu jestem w stanie rurkę wyciągnąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Sierpień 2011 Waldek, rura ma być cała,, a nie przecięta w połowie przelotu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Sierpień 2011 Piotr pisałem właśnie o całej :smile: a z przeciętą to by był całkiem dramat,próbowałem tak i tak nawet skiba Rafał,po rozmowie tel potwierdził to co napisałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Sierpień 2011 Ty po prostu za silny jesteś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Wrzesień 2011 wpakuje całą i uszczelnie silikonem... mam nadzieje że nikomu nigdy nie kapała czylli waszym zdaniem lepiej wsunąć całą jedną bez cięcia i wsuwania jednej z góry drugiej z dołu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2011 Cała rura i koniec, bez cięcia i łączenia w środku , mój przelot trzyma już prawie cztery lata bez silikonu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2011 tylko uważaj z tym klejeniem calości bo możesz jej nigdy nie wyciągnąć[ na dole jakiś zawór,u góry durso i kicha ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach