dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2013 ja bym dal 2 X ATI BLUE i 2 X ATI BLUE PLUS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB. 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2013 ja bym dal 2 X ATI BLUE i 2 X ATI BLUE PLUS Actinic Blue ?bo nie znalazłem ATI Blue Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2013 dokładnie, actinic blue. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2013 ja z uporem maniaka doswiecam 2 x AM reef blue i 2x AM reef white 15K i wydaje mi sie ta barwa odpowiednia wlasnie sobie uswiadomilem ze od 2 lat nie wymienialem swietlowek )))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2013 Sushi to jaką mają teraz barwę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2013 HGW ladna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2013 Ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach