pikaczu2000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Luty 2012 a co za problem zrobic sobie wschodu i zachody w tabeli PAR ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Luty 2012 a jest jakaś tabela do lamp od Leszka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2012 Podaj email to Ci wyśle, ten program jest nie do końca dopracowany i nie można nim ostawić wschodu i zachodu słońca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pikaczu2000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2012 tabela jest, mozna PAr wpisywac jak kto chce. jest na stronce do sciagniecia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Luty 2012 Na jakiej stronce ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Luty 2012 A co Ci da PAR ? A Co to jest ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Luty 2012 Sławek a czy ktoś Cię o coś pytał ? Zawsze szukasz drugiego dna!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty 2012 uwaliłem lampę złym softem nic nie pomaga! pomocy! Bootloader nie widzi portów na których lampa łączy się z kompem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty 2012 Dobra ma ktoś może firmware w wersji 1.0.0.7 ? Jakoś poszło tylko soft potrzebny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Luty 2012 WItam w trakcie ustawien lampy wywalilo mi firmware z kąd ściągnąc firmware i bootloadera? lampa 80W komputer AQL-CMP80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Luty 2012 WItam w trakcie ustawien lampy wywalilo mi firmware z kąd ściągnąc firmware i bootloadera? lampa 80W komputer AQL-CMP80 Zdefiniuj "wywaliło" . Co się dzieje z lampą ? Co pokazuje na wyświetlaczu ? Pierwszy raz ustawiasz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Luty 2012 hej wprowadzałem ustawienia do lampy i w trakcie wyskoczyło mi na lampie Brak Hosta Pc Loader Aktywny Bootloader i firmware juz dostałem wgrałem na nowo i świeci lampa bez problemu tylko cały czas się męcze z jej ustawieniem chce korzystać tylko z tabely par ale jezeli nie ustawie wschodu i zachodu to lampa sie nie załancza tylko pozostaje w trybie nocnym a jeżeli mam ustawiony wschod i zachod to lampa swieci po swojemu nie według tabeli wschod i zachod miałem ustawiony na minute przed i minute po załączeniu w tabeli par Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Luty 2012 Ozi jaka wersja softu? Ps: moja lampa magicznie przed chwilą ożyła !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario0658 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Kwiecień 2012 Kurcze to jest to czego szukalem !!! a tu sklep zamkniety Ktokolwiek widzial , ktokolwiek wie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Lipiec 2012 Dobra ktoś znalazł kontakt do Leszka ?! Lampa mi padła !!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach