Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2012 Wytnij 2, 3 żeberka od środka do tyłu . Większy kąt padania , bardziej rozproszone światło. Pozdro Mariusz M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2012 Kiepski pomysł Chodzi mi o odwrócenie radiatora i sposób zamocowania go ponownie w pokrywie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2012 Czemu kiepski ? Ja tak mam i jest dobrze. Co za problem go okręcić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2012 Niby żaden ale może się nie zmieścić i ledy będą tuż przy szybie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2012 Albo jest tak jak masz albo dajesz cieńszy radiator ewentualnie frezujesz ten co masz . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2012 Tak i baniak kilka dni bez światła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2012 Kilka dni frezowanie ? Eee to chyba lekka przesada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2012 Wiesz jakoś zapodziała mi się frezarka ostatnio Chyba nic z tego nie będzie , ale jeszcze poczekam może ktoś będzie miał inne pomysły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2012 Możesz spróbować zwykłą płytę alu 5mm grubą wstawić - jeśli nie będzie się gotowało (wiatraki włacz) to zostaw i już. Pomoże jeśli nie świecisz na 100% mocy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pikaczu2000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń 2012 (edytowane) Witam. Moge prosic kogos obeznanego w temacie o kontakt. Mam problem maly ze sterownikiem ktory pozazuje ze loader jest aktywny, nie ma hosta PC. I caly czas jest w takim stanie. Edytowane 15 Styczeń 2012 przez pikaczu2000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Styczeń 2012 Panie murzynie a może by tak dać pod wentyle pwm'a ewentualnie podpiąć się pod trzeci niewykorzystany kanał tak aby wentylatorki dostosowały obroty do temperatury ? Obecnie jest włącz (wyje na 100%) , 2 minutki odpoczynku i znowu leci. Tak sobie tylko głośno myślę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2012 no comment for all. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2012 Tak sie tylko zapytam czy ktoś wie gdzie wcieło Loccutus'a ? Zero kontaktu wszelkimi mediami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2012 Rafał go goni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2012 Ktokolwiek to rafał to ... i tak nie rozumiem czemu nie odpowiada. Myślałem że coś się stało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2012 Lampy dla Hamburgerów szykuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2012 No tak, choć nie lubię tym bardziej jak się na coś umawiam i .... kamfora.... no ale cóż. Nasze podwórko mniej atrakcyjne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2012 W USA płacą lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach