loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2011 Chłopaki - nie molestujcie mnie naprawdę. Nie dam rady na chwile obecną i koniec. No nie rozdwoję się - lampe każdy chce "na wczoraj". I tak na 2 etaty zasuwam - Pior był to widział jaka paleta stoi do przerzucenia jeszcze przed świętami. Naprawdę nie dam rady załatwiać podwykonawców, towaru pilnować, składać, wysyłać i jeszcze siąść i pisać. Do świąt jest taka maniana że nie ma w ogóle mowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2011 Tablica poczeka . Ważne , że lampki choinkowe zaświecą. PS Jutro jestem po komputer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2011 a ja tak z ciekawości zapytam, bo widzę że tak napieracie na ten PAR... jakie zastosowanie dla tego będziecie mieli, oprócz tego że można się pochwalić sąsiadowi jak wpadnie po cukier, czy koledze akwaryście... strasznie mnie to interesuje, jak Wy to wykorzystacie. Bo ja na ten przykład mam i jest mi zbyteczne, więc może się czegoś nowego naucze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2011 Dominik,mnie np interesuje tylko i wyłącznie w tej tablicy to że nożna ustawić np; od godz 9 do 12 -70% mocy od 12 do 15 90% i od 15 do 19 50% i nic poza tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2011 No to Waldi do mnie trafia, bo te ledy strasznie ostro świecą i faktycznie, można sobie tak poszachować. A jakie wykorzystanie dla PARa ma reszta? p.s. Waldi, pokarz obiecaną fotę całego akwa pod ledami (jak masz montipory to zmniejsz jeszcze świecenie, bo one dość dziwnie reagują na ledy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2011 Dominik nie chce do niczego innego wiecej wykorzystywać PAR a lampa narazie to świeci na 40% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2011 ja tak samo ! Jak miałem t5 to zapalaly sie partiami i tak gasly czyli w ledach procentowe ustawienie mocy Reasumujac jakas tam oszczednosc i wygoda a moze tez aspekt wizualny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Grudzień 2011 Leszku komputer zamontowany , lampa skręcona ... Jest moc. Odnośnie wczorajszej rozmowy to faktycznie bt jakieś śmieci wysyłał. Tak wygląda zamontowany wyświetlacz , nawet się udało trafić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Grudzień 2011 Nie Tobie pierwszemu sie tak trafiło. Musze to jakoś poprawić - chyba zapożyczę rozwiązanie z Prometeusza (kodowanie transmisji i obliczanie CRC ramki) bo taka pierdoła może szkód narobić niepotrzebnie. grunt że miałeś 2gi komputer. Ok - czyli co mod zakończony ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Grudzień 2011 Na to wygląda Kawał dobrej roboty zrobiłeś to muszę przyznać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Grudzień 2011 A co Wy tam knujecie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Grudzień 2011 Heh i tablica nawet jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Grudzień 2011 gadać mi już o co kaman ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Grudzień 2011 Jak mówiłem że tablica jest i do tego działa, wymaga tylko odblokowania - to co niektórzy mi nie wierzyli... Powiedziałem, że wykresy jedynie zostaly do zrobienia i przetestowania - niestety na to nie mam naprawdę czasu.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Grudzień 2011 Leszku to odblokuj a ja sobie potestuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2011 Leszek zerknij na to http://www.rc4max.com/super_jasne_oswietlenie_led_-_czerwone,1666,20866.html zerknij na te parametry i napisz czy to się przebije to światło dość głęboko przez warstwe wody ? bo te tasmy z marketu raczej nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2011 Prawie 1w mocy moze sie udac choc troche drogo swoja droga jak patrze na "prad pracy" to jakies perpetum mobile z tydzien na dwoch paluszkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach