Skocz do zawartości
luft

I Centralny Zlot Morszczaków

Rekomendowane odpowiedzi

Przeklejajcie prosze liste z zachowaniem koloru (poprzez np. cytuj). Ułatwi mi to organizacje. Dzieki!

1. Luft + Anastazja lub Luft + 1.os

2. Sławek + dziunisława

3. Walker + 1 os.

4. maxym+rodzinka (kolor niebieski - osoby bez noclegu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero 5 morszczaków z dwóch forów wpłaciło rezerwacje za 9 osob (w tym 2 na 1 nocleg).

Na liste wpisało sie ok 25 zlotowiczów co daje 50 % zarezerwowanych 50 miejsc w Jazz-Polu.

Do najbliższego piątku muszę mieć wszystkie wpłacone zaliczki osób, które naprawdę wybierają się na zlot

I ta grupa, te środki będą podstawą do tego, czy ten zlot w takiej cenie(35zł doba) jak wynegocjowałem się odbędzie!

Wiem, że są wakacje, ale proszę Was jeśli zależy Wam na wspólnym spotkaniu pod Warszawą to przyspieszcie swoje działania, żeby można było dograć detale zlotu, a nie rozbijać się o to czy sie uda zorganizowac zlot, czy nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 dni do zakończenia zbierania zaliczek (termin wpłaty odwlekałem w JazzPolu juz ze 3 razy i faktyczny za całość mam po niedzieli także jak powiedział niedawno spotkany gość z USA "mów jor d*pa")

Wpłaciło do tej pory zaliczkę 13 osób na 50 miesc.

Myślę, że nie tylko mnie marzy się ten zlot także Panie/Panowie nie śpimy!

p.s.

Morog przesyłam Ci dane konta na pw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpłat zaliczek zaksięgowanych na chwile obecną 15. Bardzo cieszy ze ponad 10 osob wpadnie z samych okolic Wawy, niemniej nie oszukujmy sie: z zaliczkami musimy dobić do okolic 30 osób by mieć stabilne podstawy tego zlotu (20 osob do czasu zlotu myślę jeszcze sie dopisze). Także nasz los jest w naszych rękach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aqua-Reef milczy w sprawie zlotu

Zaliczke wpłacił tylko Morog

mamy deadline z zaliczka dla osrodka takze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak widze poza Morog nikt nie chce jechac na zlot pomimo pozornych zapisow na liste :confused:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak widze poza Morog nikt nie chce jechac na zlot pomimo pozornych zapisow na liste :confused:

Ja mam już rezerwację załatwiłem to osobno :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak tak wszyscy sobie zalatwia osobno rezerwacje po domach, to w nich przed kamerkami zloty beda sie odbywać. Czekam na odpowiedz z jazz-polu, czy przy takim zasobie ludzkim ten zlot tam sie w ogóle odbędzie. dzieki za zainteresowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale dziecinadę robicie... Mariusz pozałatwiał wszystko a tu partyzantka i uniki... ale tak to wszyscy by zloty chcieli...

Mario, podziwiam Twoją cierpliwość, bo ja już dawno bym się wkurzył.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak tak wszyscy sobie zalatwia osobno rezerwacje po domach, to w nich przed kamerkami zloty beda sie odbywać. Czekam na odpowiedz z jazz-polu, czy przy takim zasobie ludzkim ten zlot tam sie w ogóle odbędzie. dzieki za zainteresowanie.

Dziękuję Panowie w związku że mam taką sytuację ze zdrowiem takie sprawy załatwiam oddzielnie aby właśnie organizatorom nie robić problemów ale skoro wam to nie pasuje to tym bardziej dziękuję za miły zlot. Bawcie się miło i życzę wszystkim zdrowia.

.......szkoda słow, dorośli ludzie.....

ale dziecinadę robicie... Mariusz pozałatwiał wszystko a tu partyzantka i uniki... ale tak to wszyscy by zloty chcieli...

oczywiście wszyscy macie rację.

pozdrawiam

ps. rezerwacja odwołana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... zwłaszcza że w mojej wypowiedzi, pisałem do tych co się wpisali na listę a teraz nie wpłacają zaliczki... trochę luzu Sławek, nie każda wypowiedz musi dotyczyć ciebie;)

p.s. zdrowia życzę!:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

foch jak baba :(

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja osobiscie załuje, bo liczyłem na to że podzielisz się na zlocie swoją wiedzą

skoro jednak nie rozumiesz, że nie wpładanie zaliczek stanowi ogolny problem

to chyba zle identyfikujesz swoją role w sentencji w mojej stopce, ktorą cytujesz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kumam o co czepiacie się Sławka...Dylu wysłał zaliczkę za nas bezpośrednio do ośrodka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kumam o co czepiacie się Sławka...Dylu wysłał zaliczkę za nas bezpośrednio do ośrodka.

yyyyyyyyy nie mam żadnych pytań. Przykro mi. Przykro mi, że nikt o tym fakcie mnie nie poinformował. W tym momencie poczułem sie jak... :confused:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi