Skocz do zawartości
luft

I Centralny Zlot Morszczaków

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wykrystalizowała się data i miejsce I Centralnego Zlotu Morszczaków, który odbędzie się 23-25 września 2011 w podwarszawskim schronisku Jazz-Pol w Miedzeszynie. Także serdecznie zapraszam.

Proszę wpisywać się na listę rezerwacyjną w sprawdzonym stylu:

1. Luft + Anastazja lub Luft + 1.os

2. "Heniek" + rodzina (3 osoby)

3. ...

Wpisujące się osoby, są zobligowane do wpłacenia zaliczki do 15 sierpnia na poczet rezerwacji. Zaliczka w wysokości 45 zł. Zlot obejmuje 2 noclegi (w ktorych doba hotelowa zaczyna sie o godz. 14, a konczy o 10 rano.

Informacje o miejscu

Nocleg 35 zł (po zniżce), śniadanie 12,50 zł, obiad 19,50zł, kolacja 12,50zł. Jedzenie również trzeba rezerwować więc czekam również na zamówienia w tej sprawie na PW.

Jazz-Pol jest położony w Warszawie-Miedzeszynie na obszarze 5,5ha na skraju Mazowieckiego Parku Krajobrazowego. Dojazd do centrum Warszawy zajmuje około 30 minut. W swojej ofercie ma 350 miejsc noclegowych w pokojach: 3-,4- i wielo osobowych

Ośrodek dodatkowo zajmuje się organizacją cateringów, bankietów, wesel, obozów, festynów i pikników.

Po przejściu etapu rezerwacj noclegu, każdy zastanowi sie i napisze mi jakie posilki (sniadanie, obiad, kolacja) bedzie zamawiać (w dniu jedzenia nie da się! Ordung must sein! :) )

Rezerwuje 50 miejsc, wiec tyle przez ten tydzień będzie pewnych. Później może być lub nie.

Plan działania jak na Kaszubach: beztroska, "rozmowy na rafie" połączona z grą w siatkę (jesli ktos ma siatkę i piłkę na u mnie piwo :D ), wieczorne ognisko (sobota).

Z Milówki przeniesiemy loterie fantów: co kto ma dobrego, a chciałby się podzielić i wzbudzić usmiech na twarzy drugiego morszczaka, niech weźmie ze sobą.

Potrzeby (na chwile obecna):

- identyfikatory imienne trzeba bedzie zrobic (ktos chce sie tego podjąć?)

- baniak, światło, woda

- drewno na ognisko

Jesli są pomysły, sugestie jak ubogacić nasz zlot to piszcie.

Pozdrawiam!

Mariusz

Wstępny program wrażeń:

Piątek

zjazd/zakwaterowanie/ przywitanie morszczaków

Wieczorem oficjalne otwarcie Zlotu

Sobota:

Gra w siatkówkę

Rozmowy na rafie

Odpoczynek stacjonarny lub w pobliskim parku krajobrazowym

Loteria fantów (kto co ma, czym moglby sie podzielić, sprawić uśmiech drugiemu morszczakowi niech przywiezie)

Wieczorne ognisko (kiełbaski i reszta papu we własnym zakresie)

Niedziela

Śniadanie

Ostatnie rozmowy

Trudne pożegnania

Edytowane przez luft

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze.... znowu termin felerny :D

ja znowu odpadam, bo dokładnie 23-25 mam zlot w Toruniu ehhh ;/ a była by okazja do zrobienia flaszki z adamusem ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze.... znowu termin felerny :D

ja znowu odpadam, bo dokładnie 23-25 mam zlot w Toruniu ehhh ;/ a była by okazja do zrobienia flaszki z adamusem ;/

no to sie nie spotkasz z Sebastkiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aktualizacja

I Centralny Zlot Morszczaków:

Miejsce: JazzPol (pod Warszawą)

data: 23-25 września

Proszę wpisywać się na listę rezerwacyjną w sprawdzonym stylu:

(Zlotowicze, ktorzy bez noclegu sie wybierają zlot proszenie o wpisywanie na niebiesko)

1. Luft + Anastazja lub Luft + 1.os

2. ...

3.

Wpisujące się osoby, są zobligowane do wpłacenia zaliczki do 20 sierpnia na poczet rezerwacji (dane do przelewu na PW wyślę). Zaliczka w wysokości 45 zł. Zlot obejmuje 2 noclegi (w ktorych doba hotelowa zaczyna sie o godz. 14, a konczy o 10 rano.

Informacje o miejscu

Nocleg 35 zł (po zniżce)/dzieci do lat 3 za darmo jeśli spać będą z rodzicami w łóżku/, śniadanie 12,50 zł, obiad 19,50zł, kolacja 12,50zł. Jedzenie również trzeba rezerwować więc czekam również na zamówienia w tej sprawie na PW.

Jazz-Pol jest położony w Warszawie-Miedzeszynie na obszarze 5,5ha na skraju Mazowieckiego Parku Krajobrazowego. Dojazd do centrum Warszawy zajmuje około 30 minut. W swojej ofercie ma 350 miejsc noclegowych w pokojach: -2, 3-,4- i wielo osobowych

Ośrodek dodatkowo zajmuje się organizacją cateringów, bankietów, wesel, obozów, festynów i pikników.

Po przejściu etapu rezerwacj noclegu, każdy zastanowi sie i napisze mi jakie posilki (sniadanie, obiad, kolacja) bedzie zamawiać (w dniu jedzenia nie da się! Ordung must sein! :) )

Rezerwuje 50 miejsc, wiec tyle przez ten tydzień będzie pewnych. Później może być lub nie.

Plan działania jak na Kaszubach: beztroska, "rozmowy na rafie" połączona z grą w siatkę (jesli ktos ma siatkę i piłkę na u mnie piwo :D ).

Z Milówki przeniesiemy loterie fantów: co kto ma dobrego, a chciałby się podzielić i wzbudzić usmiech na twarzy drugiego morszczaka, niech weźmie ze sobą.

Potrzeby (na chwile obecna):

- identyfikatory imienne trzeba bedzie zrobic (ktos chce sie tego podjąć?)

- baniak, światło, woda,

Jesli są pomysły, sugestie to piszcie.

Pozdro!

Wstępny program wrażeń:

Piątek

zjazd/zakwaterowanie/ przywitanie morszczaków

Wieczorem oficjalne otwarcie Zlotu

Sobota:

Gra w siatkówkę

Rozmowy na rafie

Odpoczynek stacjonarny lub w pobliskim parku krajobrazowym

Loteria fantów (kto co ma, czym moglby sie podzielić, sprawić uśmiech drugiemu morszczakowi niech przywiezie)

Wieczorne ognisko (kiełbaski i reszta papu we własnym zakresie)

Na sobote planujemy ognisko. Co prawda znajdowac sie bedziemy w parku, tyle, że narodowym wiec wielkie piwko dla tego kto przywiezie drewno na ognisko. Nasze pokoje miescic bedą sie na 2 kondygnacjach (oprócz oddalonej nieco jedynki). Miejscem spotkań pod dachem będzie świetlica.

Niedziela

Śniadanie

Ostatnie rozmowy

Trudne pożegnania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mr_Garden Trójmiasto dlaczego was nie ma jeszcze na liście !?!?

Bo wszyscy mamy bana hahahahaha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahaha Sławciu nie możliwy jesteś :D ja Was odbanowuje !!!!!!!!!!!!!! :thumbsup:

wpisujecie się tutaj wpisujcie ! aaa i tego miglanca z Norwegii co ludziom w niedziele z rana robi pobudki trzeba namówić :whistling:

P.S.

Zabierz koniecznie Duśkę :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze żeby duzo ludzi bylo!

Dla ludzi takich jak Morog, ktorzy jeden nocleg zamawiaja zeby latwiej bylo zalatwic to. \

piłka do siatki ma byc, drewno DarekB30 zalatwi, siatka potrzebna, jakis baniak, woda, swiatlo, falowniki... i fanty do zabawy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maxym+rodzinka

Czy będzie ktoś grał w kosza?

Edytowane przez maxym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi