balon177 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Lipiec 2011 Witam Mam pytanie do osob ktore uzywaly ULTRA ALGEAX , poniewaz zakupilem ten srodek na ebayu i jakos mi podejzanie wyglada, kapsel nie mial zadnego zabezpieczenia ,plyn ten jest przezroczysty jak woda i bez zadnego zapachu , moze ktos uzywal tego srodku i moze mi napisac wiecej. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon177 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Lipiec 2011 Widze ze duzo zainteresowanych tematem ale nikt nie chce pomoc. Nikt nie uzywal tego preparatu czy wszyscy juz w bijaja w pomoc innym a myslalem ze forum od tego jest. Serdeczne dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Lipiec 2011 Nie denerwuj się AlgeaX jest praktycznie bez zapachu, jest przezroczysty i kapsel nie ma żadnego zabezpieczenia Jeśli nie wlali wody to masz oryginalny produkt Smaku nie sprawdzę bo nie wiem co tam jest w składzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon177 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Lipiec 2011 Dzieki sliczne. Chociaz jeden sie zlitowal na demna. Juz mialem gosciowi pisac negatywnego fedbaka na ebayu. Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pooh 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Lipiec 2011 poza tym ten preparat jeszt bardziej "gesty" niz slona woda; wez 1ml w sprzykawke i wpusc do solanki w jakiem przezroczystym naczyniu, powinno byc "widac" roznice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziemniok 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Lipiec 2011 Aby Cię utwierdzic w przekonaniu potwierdzam opinie Kol.Skiby. Jedynie nie jestem pewien co do zabezpieczenia, nie pamietam czy była jakaś folia na gwincie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Lipiec 2011 Dokładnie tak jak napisał Skiba - jeśli chodzi o zabezpieczenia , nakrętkę itp. sprawy. Niestety u mnie ten preparat w ogóle nie zadziałał a wlałem dwie flaszki!!! Być może zrobili mnie w "bambuko" i nalali zwykłej wody - otttt..... taka uczciwość naszych sąsiadów. PK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikel 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Lipiec 2011 A jak spostrzeżenia, u innych działa? Czy obywa się bez strat w SPS-ach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach