gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2011 Witam serdecznie kupile niedawno konkretnie tydzien temu rybe w AM bogucin niby slizgowate ale zamordował mi jakies 5 ryb w tym blazenka ktory byl od poczatku akwa jestem mega zly na pania krora mi to dziadostwo doradzila w srode wpuszczam 2 blazny sporych rozmiarow od skiby a tu momentalnie atak na mniejszego nic mu nie jest ryba odlowiona czeka na nowego wlasciciela albo jeszcze dzisiaj pojade oddac do sklepu przy okazji dajac im porzadna zjebke. Na reeflexie nie znalazlem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2011 wklej zdjęcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2011 oto zdjęcie tego rybska . niezbyt ładne ale tylko takie udało mi się zrobić . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2011 Ślizg z otworem gębowym nie skierowanym w dół? Może podobne toto do tego? http://pl.reeflex.net/tiere/1193_Parapercis_clathrata.htm Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2011 Nie to nie to ta ryba ma gebe jak szczupak identyczny i przy ataku zwija sie jak sprezyna jakby sie napinala tylko sobie problem z nia zrobilem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2011 http://pl.reeflex.net/kategorie/104.html któraś z nich? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2011 Bart nic z tych sie nie kwalifikuje . Zrobie pozniej lepsze zdjecie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pooh 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2011 moze: http://pl.reeflex.net/tiere/2764_Epinephelus_spilotoceps.htm w kazdym badz razie stawiam na cos z okoniowatych :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2011 właśnie dziwie się, że nie żaden z okoni piaskowych... skoro pomylili go z babką... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2011 No to też nie to masakra nigdzie nie moge sie dowiedziec co to ta stwor jakie wymaganie ani nic ryjek ma szczupaka a ogon ja wegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2011 nie daje mi to spokoju, że aż obadałem listę dostępnych zwierzaków na AM.... może coś takiego? Sphyraena barracuda (Juvenile)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2011 a skąd to też nie to sam nie wiem skąd oni tą rybe wzieli naprawde. szok nikt jej nie mozę rozpoznać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2011 wstaw lepszą fotkę:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2011 moze mała murena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2011 Co ty mala murena to napewno nie jest tyle to rozpoznaje po roku prowadzenia akwa:) tak przynajmniej mysle ale rozpoznac nie moge co to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2011 no i gdzie ta obiecana lepsza fotka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach