Skocz do zawartości
gibi1984

Niby slizg a nie slizg

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie kupile niedawno konkretnie tydzien temu rybe w AM bogucin niby slizgowate ale zamordował mi jakies 5 ryb w tym blazenka ktory byl od poczatku akwa jestem mega zly na pania krora mi to dziadostwo doradzila w srode wpuszczam 2 blazny sporych rozmiarow od skiby a tu momentalnie atak na mniejszego nic mu nie jest ryba odlowiona czeka na nowego wlasciciela albo jeszcze dzisiaj pojade oddac do sklepu przy okazji dajac im porzadna zjebke. Na reeflexie nie znalazlem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie to nie to ta ryba ma gebe jak szczupak identyczny i przy ataku zwija sie jak sprezyna jakby sie napinala tylko sobie problem z nia zrobilem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie dziwie się, że nie żaden z okoni piaskowych... skoro pomylili go z babką...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to też nie to masakra nigdzie nie moge sie dowiedziec co to ta stwor jakie wymaganie ani nic ryjek ma szczupaka a ogon ja wegorz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie daje mi to spokoju, że aż obadałem listę dostępnych zwierzaków na AM.... może coś takiego? Sphyraena barracuda (Juvenile)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a skąd to też nie to sam nie wiem skąd oni tą rybe wzieli naprawde. szok nikt jej nie mozę rozpoznać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ty mala murena to napewno nie jest tyle to rozpoznaje po roku prowadzenia akwa:) tak przynajmniej mysle :) ale rozpoznac nie moge co to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i gdzie ta obiecana lepsza fotka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi