Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Maj 2008 Moze to juz staroc ale ja tego jeszcze nie widzialem Deltec wprowadzil na rynek nowa chlodziarke D&D DC300 do zludzenia przypomina poczciwa przetestowana i polecana przez najlepszych fachowcow TECO. Jednak roznica w cenie ogromna. Za taka D-D 300W chlodziarke chca u nas 1 319,54 PLN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Maj 2008 Mariusz, a ta cena nie powinna być w EURO? U nas 300W TECO kosztuje ponad 2000 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Maj 2008 Prosze tu jest link do sklepu http://www.tritonakvarium.se/product.asp?product=959 cena w sek to 3.750,00 po przeliczeniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Maj 2008 Wycofuje się z poprzedniej wypowiedzi U nas w Polsce nie znalazłem odpowiednika TECO urządzenia podanego przez Ciebie. Chyba są dostępne chłodziarki mocniejsze trochę w działaniu. Ta Twoja chłodziarka wg specyfikacji potrafi w 300 litrowym zbiorniku zmniejszyć temperaturę o 5 stopni w porównaniu z otoczeniem, a u nas najniejsza robi to z 500l, jest większa i cięższa - kosztuje niecałe 1700 zł. U nas sklepy podają przy TECO dwie wartości poboru prądu (moc chłodnicza i rzeczywisty pobór prądu) - stąd ta pomyłka z mojej strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Maj 2008 Wiecie jak się spisuje ta chłodziarka muszę teraz kupić i szukam coś dobrego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach