Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Czerwiec 2011 (edytowane) Przeglądając sklepy internetowe w poszukiwaniu nowego światełka dla mojego akwarium zaintrygowała mnie różnica w wyglądzie lampy ATI 8*39W Sunpower. Otóż na zdjęciu z sklepu skiby lampa wygląda tak: klik-klik I widok na samą lampę: Natomiast w Acroporze tak: klik-klik oraz sama lampa http://sklep.acropora.pl/image_func.php?img=gfx/55657730cebdb0749786564f993ff768.jpg&maxwidth=240 Czemu taka rozbieżność? Dlaczego w jednej są wentylatory po lewej a w drugiej na środku obudowy? Czy chodzi o to że jedna jest "stara" a druga "nowa"?? Czy właściciele sklepu mogą przybliżyć jakie są "istotne" różnice w bowiem tych lamp? Opisy są niestety dość krótkie Jak wypada oddawanie ciepła/ nagrzewanie się nowych i starych modeli tej że lampy? Czy zmieniły się bebechy (elektronika, odbłyśniki?), czy po prostu zostały tylko przesunięte wentylatory? Edytowane 11 Czerwiec 2011 przez Tofik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregorowicz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Czerwiec 2011 na fotce w Acroporze jest jak mi się wydaje lampa 8X24 i pewnie dla tego wentylatory są gdzie indziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2011 up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach