Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2011 (edytowane) Mam problem: Chciałem zmienić dziś pre filtry w osmozie,tyle że nie da się przełożyć modułów chyba. - inna konstrukcja szybko złączki? Na fotce dobrze chyba widać, górny moduł - nowy, dony stary Jak widać górny moduł ma tak duży szeroki gwint, dolny tylko szybko złączkę. Podejrzewałem że trzeba wykręcić z starego cały system szybko złączki i wkręcić w nowy ale się nie da a może się da tylko nie wiem jak? Edytowane 9 Czerwiec 2011 przez Tofik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2011 Mam dużo takich wkręcanych przejść na wężyk, daj adres to Ci wyślę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2011 PW poszło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2011 włącz telefon to zadzwonię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2011 (edytowane) włączony - cały czas Podałem błędnie przed ostatnią cyfrę Edytowane 9 Czerwiec 2011 przez Tofik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2011 Tofik to Ty swojego nr. tel. nie pamiętasz hahahah trzeba było łatwiejszy numerek "wykęcić" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2011 pamiętasz pamiętasz ale na klawiaturze 5i6 są blisko siebie i z rozpędu wcisnąłem nie ten Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2011 Dobra już się nie tłumacz ale piwo wisisz a Waldek to sympatyczny gościu ma fajny sklepik w mojej miejcowości. Jak byś był w okolicy to zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2011 Sprawa już rozwiązana pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach