Co-2 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Maj 2011 Czy parka parka amfiprionów może być w akwa 40/25/30cm+dostawion sump40/5/30cm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Maj 2011 jak będą miały nie za dużo skał to mogą być... tylko czy nie lepiej wiekszy ciut baniak? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Co-2 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Maj 2011 (edytowane) Zawsze lepiej większy, ale mam taką wnękę w szafce i nie mogę większego. A skał planowałem 4-5kg w akwa i 1-2 kg w (psełdo)sumpie. A jaki gatunek błazenka jak coś ?? Edytowane 30 Maj 2011 przez Co-2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Głosiu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Maj 2011 Zawsze lepiej większy, ale mam taką wnękę w szafce i nie mogę większego. A skał planowałem 4-5kg w akwa i 1-2 kg w (psełdo)sumpie. A jaki gatunek błazenka jak coś ?? Amphiprion ocellaris, najpopularniejszy - typowe "nemo" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Maj 2011 Co-2 - Czy zdajesz sobie sprawę ze utrzymanie akwarium 30 litrowego jest dosyć trudne ? Czy nie lepiej postawić chociaż z 60 litrów ? Ciężko jest utrzymać cokolwiek w 30 litrach . Oczywiście nie mając podstawowej wiedzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Maj 2011 Dla mnie to jest męczenie zwierzaków i tyle ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Maj 2011 Męczarnia dla zwierzaków i dla właściciela :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Co-2 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Czerwiec 2011 A np. Pomacentrus auriventris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Czerwiec 2011 Jak już musisz to daj krabika albo krewetkę. Ale nadal nie podoba mi się ten pomysł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Czerwiec 2011 nie dasz sobie powiedzieć co? Postaw sobie solankę w słoiku po ogórkach... i najlepiej wpuść tam jakieś naso;) a tak poważnie przy 30 litrach się zajedziesz! Będziesz albo niewolnikiem akwarium albo pozabijasz zwierzaki... przy braku wiedzy i doświadczenia raczej to drugie.... im większy baniak tym więcej wybacza błędów..... im mniejszy tym większa udręka i stres dla zwierzaków..... nie masz warunków to odpuść sobie morszczyznę.... masz warunki... to postaw przynajmniej 80-100 litrów!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach