bestiakol 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Maj 2011 witam chce zrobić lampę led, która miała by się składać z 11 xp-e royal blue i 6 xp-g cool wight oraz radiatora długości 30 cm szerokości 12 i wysokości 3 cm i teraz pytanie jaki będzie najlepszy zasilacz???? jakie drivery???? i może ktoś ma schemat podłączenia tego wszystkiego tak dla ciemnej masy przeglądam wiele tematów i nie mogę się połapać z tym wszystkim:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Maj 2011 Lampa do reefmaxa ? Leszek coś tam szykuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bestiakol 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Maj 2011 to widziałem ale kiedy ona będzie???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Maj 2011 Tak, mam pokrywę wymyśliłem już sposób w jaki zamocować pod nią ledy. na razie jednak muszę odłożyć pracę z 2 powodów. 1 - jestem w trakcie składania kojelnej partii lamp ReefTech do stanów - praca ważniejsza niż hobby 2 - poszukuję kontrolera od Reefmaxa, może być nawet uszkodzony - chodzi mi tylko o model w celu dorobienia własnej elektroniki pod pokrywę, pasującej idealnie w miejsce oryginału. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bestiakol 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Maj 2011 nie możesz podjechać do serwisu i dostaniesz za free????? jak chcesz to mogę zadzwonić do serwisu i jak da radę prześlę Ci cały i dobry??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Maj 2011 Ewentualnie Leszku dostarczę ci mój Pokrywę już masz ode mnie to czemu i nie kontroler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bestiakol 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Maj 2011 hehe to poczekam jeszcze to mądre głowy coś wymyślą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Czerwiec 2011 Leszku jak tam prace ? Działasz w temacie czy chwilowo projekt odłożony do czasu bliżej nieokreślonego ? Chętnie zobaczyłbym na żywo efekty twojej pracy. Pozdro Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach