Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Maj 2011 (edytowane) Singapur Vs eRybka ? Tym razem eRybka zwmierzy się z z wystawą i targami AquaRama 2011 w Singapurze ... No to jedziemy..... a że do Frankfurtu mieliśmy 1100km... Samochodem gdyż przy okazji lądowała nam skała ( jak zwykle super jakość ) Pracownik został na odprawie a ja i moja Kasia czekaliśmy na Samolot . Wybraliśmy Qatar Airways gdzie na nas czekał Boeing 777 - 300er Stan i serwis na pokładzie warty uwagi Jedzenia i picia do zabicia.. Lot 5 godzin lądowanko w DOHA postój 3 godziny i lot 9 godzin do Sinagpuru. Po wyjściu z Samolotu człowiek dostaje podmuch mega wilgotnego i ciepłego powietrza ( powietrze w naszej hali w Markach z tym to pestka ), ja mimo że się za bardzo nie wysilałem fizycznie chodziłem cały mokry.. Szybki transfer do Hotelu jakieś jedzonko i własnie się kładziemy spać Teraz kilka Fotek: Super Jumbo: Airbus A 380 - niestety my nim nie lecieliśmy;/ Kilka fotek z lotniska: Uwagę przyciąga wszędobylska Zieleń w rozmiarze XXXXL Budynek Cassino ze słynnym basenem na dachu: Koleżka który towarzyszył nam przy meldowaniu się w hotelu - odpowiednik naszego wróbelka: a że trzeba było coś zjeść: Uwagę naszą przykuło ogłoszenie: W tłumaczeniu " sprzedam psa - Gruby Wystarczy na 6 osób " A jutro Czas na fotki z Aquaramy Edytowane 25 Maj 2011 przez Tomek-eRybka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Maj 2011 Znaczy się miesiąc miodowy ? czy bardziej wyjazd służbowy... Udanego wypadu i więcej fotek ! pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Maj 2011 idźcie do kenko spa na masaż - rewelacja plus 30 min moczenia nóg w wodzie z rybami. Polecam!!! A. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Maj 2011 niezły czad PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PITER1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Maj 2011 Drogo chcą za tego psa $280 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Maj 2011 Wrzucaj fotki Tomek i udanego wypoczynku !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Maj 2011 Drogo chcą za tego psa $280 Faktycznie jak na jedną kolację to wychodzi około 630 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Maj 2011 No ja wiem w końcu to na 6 osób :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Maj 2011 Jak tam fotki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Maj 2011 film się pewnie skończył he Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Maj 2011 Hey Dość dużo podróżujemy i mamy czasem problemy z dostępem do internetu, a oto jedna z galaeri: Postaram się wrzucić coś jeszcze dzisiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Maj 2011 Wizyta u Naszego Dostawcy LPSów i Nowo zamówione przez nas Odmiany Amphiprionów Perculi - wersja Platinum / Snow flakes i inne bardzo rzadkie. Nowa dostawa LPSów już wkrótce - okazy selekcjonowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Maj 2011 Mamy jeszcze Gwoźdź Programu naszej wycieczki do Azji ale to jutro:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertk26 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Maj 2011 kolorki super Dawaj Tomek tego gwozdzia programu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2011 (edytowane) Witam Ponownie A oto kilka Fotek Nowej Marki Której jesteśmy Wyłącznościowym Dystrybutorem na Polskę: Skimz Jest bardzo popularny w USA gdzie bije rekordy sprzedaży Jakość bardzo wysoka a cena hmmm - zobaczycie jutro na naszej stronie:) ( na przykład filtr Fluidyzacyjny z Lejkiem i sitkiem koszt ok 390zł - gdzie deltec ok 550zl I jakość SKIMZ nieporównywalna do Konkurencji! Co Najważniejsze nic ( oprócz kleju i pomp made in Italy) nie jest produkowane w Chinach Wszystko Made in Singapore! Pierwsza partia przyleci na początku Lipca Edytowane 9 Czerwiec 2011 przez Tomek-eRybka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2011 Ciekawie się zapowiada BRAVO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2011 Klika Filmików: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Czerwiec 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach