Błazenek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2011 No ,i to się nazywa rozwijający się sklep ! Wielkie brawa ,Erybka przełamuje "schematy" polsko-morskich sklepów z morszczyzną. Powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2011 No ,i to się nazywa rozwijający się sklep ! Wielkie brawa ,Erybka przełamuje "schematy" polsko-morskich sklepów z morszczyzną. Powodzenia Też tak myślę i trzymam kciuki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybek89 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Czerwiec 2011 Wow, dzięki za relację Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Czerwiec 2011 (edytowane) No ja widzę że w e-rybce brak najtańszego modelu (tak mi się wydaje) SM110. Nie jest już produkowany??? Edytowane 12 Czerwiec 2011 przez ArTi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Czerwiec 2011 Niestety już nie produkują :/ Ale jest http://erybka.pl/product-pol-2730-Skimz-Monzter-E-Series-SM121.html sprzęt jakości Deltec APH/AP600 no i cena sporo niższa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2011 Ale myślę że cena jest atrakcyjna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach