Skocz do zawartości
luft

PET FAIR 2011 Łódź

Targi w Łodzi  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierasz się na PET FAIR 2011 (20-22maj)?

• Tak, po raz kolejny w karierze
    • Tak, jade po raz pierwszy
    • Z chęcią, ale nie mam czasu
    • Byłem kiedyś, nie podobało mi się
    • Nie mam zdania
    • Szkoda, że tak późno się dowiedziałem

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś z Was może wybiera się do Łodzi? Bardzo jestem ciekaw tej imprezy i wybieram się w piątek. Nie będzie to łatwe zadanie logistyczne żeby tam dotrzeć z Krakowa na czas ale mam nadzieje, że będzie warto. Dla tych, którzy jeszcze nie słyszeli o tej imprezie link

p.s.

To moja pierwsza ankieta (wiec jak cos pokrece w mnogich rubrykach to prosze o wyrozumialosc)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie nastawiaj się na jakąś mega wystawę, bo 2 lata temu było dość kiepsko, ale w tym roku mam nadzieje,że będzie o wiele lepiej. Ja się wybieram w sobotę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do Łodzian

jade do Łodzi Kaliskiej i na targi mam juz trase obczajoną

ale powrotu nie gdyz wracam interregio ktory nie jedzie przez Kaliską

Gdzie proponujecie żebym jechal po targach na PKP Widzew czy Fabryczna. Gdzie łatwiej dojechac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sobotę o 15:30 prelekcje ma Helmut Debelius, powinno to wystarczyć większości osób żeby tam być.

Ja będę na pewno z jakąś książką do podpisu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bliżej będziesz miał na Fabryczny.

Wólczańską z targów dojdziesz sobie do Mickiewicza, wsiądziesz w tramwaj i za kilka przystanków wysiądziesz na dużym skrzyżowaniu Piłsudskiego/Kilińskiego. Potem w tramwaj na Kilińskiego i za kilka przystanków jesteś na dworcu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszamy na nasze Stoisko :) W Tym roku będziemy stacjonarnie na targach:)

Pozdrawiam

Tomek - ja już w Łodzi :)( jakby co to ten czerny krótko ostrzygnięty troche grubszy :P )

Edytowane przez Tomek-eRybka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do Łodzian

jade do Łodzi Kaliskiej i na targi mam juz trase obczajoną

ale powrotu nie gdyz wracam interregio ktory nie jedzie przez Kaliską

Gdzie proponujecie żebym jechal po targach na PKP Widzew czy Fabryczna. Gdzie łatwiej dojechac?

Lub zamowic sobie taxi koszt dojazdu na fabryczny nie przekroczy 15 PLN np NOVA-800505050 lub MERC-6505050

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja byłem wczoraj aranżować 2 zbiorniki impreza się fajna szykuje :) Widziałem się wczoraj z Tomkiem z erybki jak wykładali korale i ośmiornicę :D z morszczyzny jest jeszcze Aqua Medic z Bogucina i ma byc jeszcze Oliver z Krakowa (lecz nie odnalazłem go), wracam do Łodzi jutro i zostaję do niedzieli wieczór, będzie ciekawy wykład Helmuta Debeliusa także raczej "morszczacy" nie powinni narzekać :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde.... szkoda, że nie dam rady się wybrać.... planuje ktoś zrobienie jakiejś foto-relacji?:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no, ja juz mam odfajkowaną ta imprezę. Kilka fotek zrobiłem, choc za bardzo nie bylo czego pstrykac, no chyba ze te piekne krewetkaria na antresoli oraz na dole tuby z zywym pokarmem!

Podsumowując zacznę od baniaków. O dziwo najladniejsza kompozycje oraz perełki wpakował aquael w białego reefmaxa. takie małe wow :) Na drugim miejscu baniak akrylowy Kosteckiego, podswietlany ledami z wyspa w srodku i aranżacja Oliwiera z akwa marin. Erybka dosyć skromnie, reszta tez bez szauuuuuuuuuu (aquamedic). Generalnie po 18 godzinach wycieczki szcześliwy jestem, że już w domu. Polecam wypad w sobote, gdyz wiecej bedzie sie działo. Ciekawie brzmi wystawa mysz rasowych :D Dzisiaj zaplanowane prelekcje albo sie nie odbyły albo rozmyły. Impreza mocno potrzebna moim zdaniem w kraju, niemniej tak skormna, że słychać było głosy, iż za 2 lat kilka firm nie wystawi sie w Łodzi. Pozdro!

p.s.

Łódź pieknie skomunikowana. Na bilecie polgodzinnym dostalem sie bez problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka fotek ode mnie, za bardzo nie miałem czasu robić zdjęć, trzeba poczekać na fotorelacje od kocanów :)

Stoisko E-rybki z fajnymi koralami :)

img8431x.jpg

Aqua Medic

img8432.jpg

Stoisko Kostia z rybami, koralami i bezkręgowcami od Olivera z Krakowa

img8434c.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zawsze Pani i Panu Kocan gratulacje :good2: Taką robotę jaką robicie to bajka

a ukłonami

Sławomir Dyl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi