kocan1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2011 Kilka fotek z e-Rybki : http://www.akwa-mania.mud.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2011 no i to jest sklep PozdrT Da się to powiedzieć bez używania przekleństw. Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2011 Sklep fajny ale lokalizacja nie najlepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2011 Tomek przepraszam poniosło mnie PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2011 Nooo ......... proszę Państwa coś takiego widziałem tylko w hurtowni w Hamburgu i to rozumiem tak własnie powinien wyglądać sklep Tomek gratulacje i pewnego dnia się zjawię, pozbieram chłopaków z Gdańska i podjedziemy na zakupy ale szampan z truskawkami musi być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2011 okej Ale bitą śmirtanę do truskawek też załatwie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2011 Sławek, jak będę tylko miał czas to oczywiście się pisze na ta wycieczkę PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2011 Sławek, jak będę tylko miał czas to oczywiście się pisze na ta wycieczkę PozdrT To może przyszły tydzień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirWojciech 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Maj 2011 Bardzo ładnie, w końcu mamy sklep z prawdziwego zdarzenia. Powodzenia Tomek i czekamy na kolejne takie punkty. pozdrawiam Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Maj 2011 To może przyszły tydzień no trzeba pomyśleć, ja w tym tygodniu mam luz w pracy, nie wiem jak będzie w przyszłym, ciekawe kto by jeszcze chciał jechać PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Maj 2011 Auto mam zarestrowane na 7 osób jeszcze piątkę zabiorę zgłaszać się ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SteveK 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Maj 2011 Brawo! Panowie.Sklep bardzo ladnie zrobiony.Mysle ze lokalizacja w Sam raz. Podejscie do byznesu na 10siatke.Po co placic grobe pieniadze za jakas male Pomieszczenie w Centrum Miast I tylko miec ciekawskich a nie kopujacych klijetow. Jak bedom zadowoleni to Nawet z Moskwy przyjada.Zwiedzilem wiele sklepow w USA I szczeze moge powiedziec ze Wasz jest naprawde super.Dla przyklady w Chicago jest Tylko pare sklepow jak Wasz.I nie wspominajac ze w nim mieszka 6.5 Mil ludzi. Powodzenia Panowie ,Wasza kakurecja wiecej krzyczy niz ma. Slawek Krzyzanowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaszaS 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Maj 2011 Kilka zdjęć z ostatniego pobytu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parman 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Maj 2011 (edytowane) Oj, jak dobrze, że wracam w przyszłym roku do Białegostoku . Będę miał blisko jak odpalę swój baniak. Niecałe 180 km. A swoją drogą: SUPER SKLEP!!! Edytowane 30 Maj 2011 przez parman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz_760301 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Maj 2011 W Zabrzu sklep bardzo podobny i niewiele mniejszy. Lokalizacja również na uboczu - tylko dla wtajemniczonych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geralt 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Maj 2011 (edytowane) Na 10 zdjęciu MaszaS są takie małe białe pręciki, chyba robaczki. Czy może mi ktoś powiedzieć co to jest bo mam takie same na szybie. Edytowane 31 Maj 2011 przez Geralt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaszaS 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Czerwiec 2011 Sprawdzałam to zdjęcie bo nie widziałam w akwariach żadnych robaczków, to co widać to piasek ,zdjęcie robione na czasie 1/50s więc piasek w ruchu tak może wyglądać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Czerwiec 2011 (edytowane) W Zabrzu sklep bardzo podobny i niewiele mniejszy. Lokalizacja również na uboczu - tylko dla wtajemniczonych. Mariusz, nie opowiadaj :) Sklep w Zabrzu w porownaniu do Marek to ekhmmm ;) IHMO, duzo duzo mniejszy Co do lokalizacji w Zabrzu sie zgodze -- ale nie koniecznie dla wtajemniczonych, po telefonie stojac w sasiedniej uliczce trafilem bez problemu Trzeba po prostu wiedziec ze jest wcisniety w podworko miedzy kamienicami W Markach automapa prowadzi idealnie do celu Edytowane 1 Czerwiec 2011 przez VDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach