zielony_mintaj 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Lipiec 2011 http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?threadid=1411393 tutaj kolega z reefcentral poskładał fajny wavebox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielj 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Lipiec 2011 (edytowane) U mnie na razie JVP102 wytrzymuje 3 tydzień przy cyklicznym załączaniu co 2 sekundy, zobaczymy ile wytrzyma , chodzi toto na RTx416 , jak tylko dojdzie druga JVP podłączę ją na styku stale zwartym i zobaczymy jak to będzie wyglądało. Tak w kwestii g.... , to tunze 6060 wysiadła po 2 godzinach Edytowane 14 Lipiec 2011 przez danielj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juko 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Lipiec 2011 U mnie na razie JVP102 wytrzymuje 3 tydzień przy cyklicznym załączaniu co 2 sekundy, zobaczymy ile wytrzyma , chodzi toto na RTx416 , jak tylko dojdzie druga JVP podłączę ją na styku stale zwartym i zobaczymy jak to będzie wyglądało. Tak w kwestii g.... , to tunze 6060 wysiadła po 2 godzinach i jak testy nadal śmiga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielj 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Lipiec 2011 Na razie chodzi , choć słychać teraz jakby uderzenie przy starcie , wydłużyłem czas do 5 sek. zobaczymy jak długo wytrzyma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tuptus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2012 Jak się temat rozwinął dalej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach