dziuso27 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Kwiecień 2011 widze ze masz jak zwykle pelne rece roboty slawciu buczi82 sluchaj slawka i rob jak mowi-mi tez pomogl,nawet sam wszystko polutowalem hi hi.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buczi82 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Maj 2011 mam jeszcze takie jedno pytanie bo nie moge sie zdecydowac, co lepiej do mojego akwa 3x 24w T5 kompakt czy LEDy, nie ukrywam ze to akwa bedzie moze rok, moze 2 pozniej bedzie wieksze i nie bede mial co z tym zrobic a jednak roznica w cenie jest.... co o tym myslicie ?? T5 czy LED ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Maj 2011 Odpowiem Ci tak i jedno i drugie przyda Ci się w przyszłości ale ze względu na prostotę polecę Ci zwykłe świetlówki, a jak będziesz miał czas to LED zawsze możesz majstrować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buczi82 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Maj 2011 ok tak wiec narazie kupie T5 dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach