Skocz do zawartości
SteveK

ReefTech na Poligonie (900GL Tenk)

Rekomendowane odpowiedzi

I takie filmy to ja Sławek rozumiem :) hehe - pierwszy raz oglądałem filmiki od Ciebie z takim zainteresowaniem.

Chłopaki - jestem z Was dumny.. po takim reportażu człowiek wie że warto było tyle pracy, czasu i nerwów pakować w ten projekt. A to dopiero prawdę mówiąc początki... naprawdę fajnie. :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twoja I Rafala ciezka praca zaczyna przynosic ladne owoce.Zobaczymy jak moji klijeci zareaguja na

Wasza calkowita I gotowa linia Lamp ReefTech.Po twarzach Klijetow :rolleyes: Widac ze lampy sa super.

I jak nie popatrzec Klijecie Sami te lampy opisuja na www.Bez zadnych podkladek,udawania I wydawania

Tysiecy usd na reklame bez zadnych efektow.Rynek w Us zostal obecnie zasypany wieloma nowymi firmami

LED Lamps I stary BSB nie dziala w naszym rynku.A w sumie wasza reputacja ma do tego sukcesu wiele do znaczenia.

Oby tak dalej......

Sk

Ps chmurki ladnie do pracowane.IPad 2 gotowy do nowego programu do lamp

http://www.youtube.com/watch?v=X2DRXbBAqx4

Edytowane przez SteveK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@SteveK... film "...episode99..."jest tym o co mnie chodziło:) widze że zrozumiałeś że nie interesuje nas ilość waszych zamówień i prywatne wojny z RS. U mnie masz wielką piątkę z plusem za to:) Oglądałem z rozdziawioną paszczą filmik. I za to dziękuję i tak dalej! Mniej palet i ilości sprzedaży... zapomnijcie o RS! Skupcie się na pozytywnej reklamie waszego produktu, bo jak widzę jest super! To jest właśnie to co my, akwamaniacy lubimy najbardziej:) Dla mnie bomba:)

Szczerze kibicuje!

Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziieki Dominic.Sorki dla wszystkich ze tz poczatkowo-negatywne.Wielu z Was

Napewno sa bardzo mocni w graniu Chess(Szachy).............

Sk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi