SteveK 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Maj 2011 CD.z Californi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SteveK 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Maj 2011 Koncowy efekt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Maj 2011 I takie filmy to ja Sławek rozumiem hehe - pierwszy raz oglądałem filmiki od Ciebie z takim zainteresowaniem. Chłopaki - jestem z Was dumny.. po takim reportażu człowiek wie że warto było tyle pracy, czasu i nerwów pakować w ten projekt. A to dopiero prawdę mówiąc początki... naprawdę fajnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SteveK 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Maj 2011 (edytowane) Twoja I Rafala ciezka praca zaczyna przynosic ladne owoce.Zobaczymy jak moji klijeci zareaguja na Wasza calkowita I gotowa linia Lamp ReefTech.Po twarzach Klijetow Widac ze lampy sa super. I jak nie popatrzec Klijecie Sami te lampy opisuja na www.Bez zadnych podkladek,udawania I wydawania Tysiecy usd na reklame bez zadnych efektow.Rynek w Us zostal obecnie zasypany wieloma nowymi firmami LED Lamps I stary BSB nie dziala w naszym rynku.A w sumie wasza reputacja ma do tego sukcesu wiele do znaczenia. Oby tak dalej...... Sk Ps chmurki ladnie do pracowane.IPad 2 gotowy do nowego programu do lamp http://www.youtube.com/watch?v=X2DRXbBAqx4 Edytowane 17 Maj 2011 przez SteveK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Maj 2011 @SteveK... film "...episode99..."jest tym o co mnie chodziło:) widze że zrozumiałeś że nie interesuje nas ilość waszych zamówień i prywatne wojny z RS. U mnie masz wielką piątkę z plusem za to:) Oglądałem z rozdziawioną paszczą filmik. I za to dziękuję i tak dalej! Mniej palet i ilości sprzedaży... zapomnijcie o RS! Skupcie się na pozytywnej reklamie waszego produktu, bo jak widzę jest super! To jest właśnie to co my, akwamaniacy lubimy najbardziej:) Dla mnie bomba:) Szczerze kibicuje! Dominik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SteveK 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Maj 2011 Dziieki Dominic.Sorki dla wszystkich ze tz poczatkowo-negatywne.Wielu z Was Napewno sa bardzo mocni w graniu Chess(Szachy)............. Sk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach