stooodent 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Styczeń 2012 @spirou Co do wentylatorów spokojnie dają radę, powiem inaczej polecam. Lampka już świeci (fotki jutro jak się ogarnę ) , efekt zadawalający i to nawet bardzo. Aleee mam inny problem zasilacz mi piszczy, Normalnie szlak mnie trafi z dziadem, to jest ten typek http://allegro.pl/zasilacz-impulsowy-mean-well-24v-150w-rs-150-24-i1934739603.html Jak na ta chwilę pracuje na pół gwizdka (docelowo i tak będzie inny gdyż będzie inna ilość led, ale to inna historia)nie jest to jakiś straszny pisk ale denerwuje Pytanie czemu ten dziad piszczy ????? :wallbash: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Styczeń 2012 WYmień, mam parę i nie piszczą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stooodent 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Styczeń 2012 Czyli wadliwy ?? Można to reklamować ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Styczeń 2012 to zalezy od sprzedawcy.... i gwarancji... ja kupuje u piekarza i nie mam problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stooodent 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Marzec 2012 No i tak mniej więcej świeci teraz tylko obudowaa i finał Prawie gotowa lampa Wyświetlacz Biała Biała + niebieska Biała + niebieska + czerwona Ogólne Ledy Teraz tylko poprawki kosmetyczne softu pozostały, ciężko wszystko wyłapac za pierwszym razem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2012 Jaki kolorek Ci najbardziej odpowiada ? Jak chcesz ustawiść proporcje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stooodent 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2012 Na tą chwilę mam ustawione B-80% N-80% C-15%. Nie wiem czy tak pozostanie. Dla mnie najlepsze ustawienie póki co, ale dalej mieszam aż ustawie ten odpowiedni. Masz jakaś propozycję odnośnie proporcji ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2012 Jak nie masz sps-ów daj B-70 % N-90 % C-5 % mniej światła ale kolorek moim zdaniem fajniejszy ale to moje zdanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stooodent 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2012 Mam parę sps-ów ale wieczorkiem ustawię te wartości i ocenimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2012 Jak mało wymagające to ustaw i daj znać. Można dopalić fajnymi świetlówkami ITI 50/50 zerknij. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2012 No no Rafał lampeczka aż miło . Wielki brat jest pod wrażeniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stooodent 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2012 (edytowane) Fajnie wielki bracie że ci się podoba. Jak się ogarnę z czasem to musimy się na jakiegoś chmielka umówić Edytowane 14 Marzec 2012 przez stooodent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesztom 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2012 Witam W związku z moimi planami budowy podobnej lampy mam do Ciebie kilka pytań. 1. Jaki ostatecznie radiator kupiłeś u piekarza? 2. Gdzie kupowałeś zasilacz i czy udało Ci się go reklamować. 3. Nie mogłem w twoich wątkach znaleść informacji o driverach jaki zastosowałeś w tej lampie. Czy wykonał je twój kolega razem z komputerem? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stooodent 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2012 (edytowane) Witam W związku z moimi planami budowy podobnej lampy mam do Ciebie kilka pytań. 1. Jaki ostatecznie radiator kupiłeś u piekarza? 2. Gdzie kupowałeś zasilacz i czy udało Ci się go reklamować. 3. Nie mogłem w twoich wątkach znaleść informacji o driverach jaki zastosowałeś w tej lampie. Czy wykonał je twój kolega razem z komputerem? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Tomek ad 1 symbol radiatora A4291 dł 120 cm ad 2 zasilacz kupowałem na allegro, dokładnie nie pamiętam u kogo muszę poszperać. Ale na tą chwile jest ok ad 3 drivery są od aqualed.pl . W obecnej chwili pracujemy nad swoimi Pozdrawiam Rafał Edytowane 11 Kwiecień 2012 przez stooodent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach