Jaro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2011 Co się stanie po wpuszczeniu Naso lituratus do Hepatusa i Żółtego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2011 A co ma się takie stać , albo się dogadają albo nie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2011 Co się stanie po wpuszczeniu Naso lituratus do Hepatusa i Żółtego Jaka wielkość ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2011 Jaka wielkość ? Hepatus ok.10-12cm Naso 10cm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2011 Hepatus ok.10-12cm Naso 10cm ładne sztuki z doświadczenia wiem że będzie wojna, Hepatus będzie ganiał, u mnie się dogali żadne lusterka jakie stosowałem nie pomogły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ditus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2011 Ja tam własnie taki zestaw pokolców wpuściłem naraz. Hepatus najmniejszy był, literatus średni, a żółtek największy. Czasami się hepatus z żółtkiem się poprzepychają, bo śpią ogonami do siebie, ale cisza i spokój. Generalnie literatus to bardzo spokojna rybcia i wolno rośnie w porównaniu z hepatusem ;-) fajnie zmienia ubarwienie jak się wkurzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach