Co-2 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2011 (edytowane) Czy zna ktoś z was strony z miękasami, SPS,LPS i ukwiałami co mają fotki i wymagania ?? Edytowane 27 Marzec 2011 przez Co-2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2011 Jakie stforki ? Nie kumam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Co-2 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2011 Korale, miękkie i ukwiały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raffy14 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2011 reeflex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Co-2 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2011 Dzięki i już się biorę za lekturę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Marzec 2011 Kiedyś popełniłem LINKOWISKO, ale dokąd zablokowano możliwość edytowania postów dałem sobie spokój. Miłej lektury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Marzec 2011 helmofon - PW :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Marzec 2011 Co-2 mam dobrą wiadomość już mogę edytować to jeszcze coś dojdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach