chimba 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Marzec 2011 Slawku mam glownie miekasy takze nie musi byc mocne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Marzec 2011 Daj pięć diodek to wystarczy. I zamkiesz sie w 200 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Marzec 2011 Sławku mam pytanie, czy mając miejsca około 45cm x 20cm x 4-5cm, można w takich wymiarach zmontować taki moduł, o którym wcześniej wspominałeś? I drugi pomysł: zakładając, że kupię jedną świetlówkę LED 2g11 o barwie 6500k i mocy 27w, zostanie mi mniej więcej 45cm x 10cm x 4-5cm, czy w takich wymiarach można zmontować listwę na aluminiowym ceowniku? Ile realnie mógłbym tam zmieścić diód, żeby układ się nie przegrzał? Proszę o wszelkie za i przeciw... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Marzec 2011 Sławku mam pytanie, czy mając miejsca około 45cm x 20cm x 4-5cm, można w takich wymiarach zmontować taki moduł, o którym wcześniej wspominałeś? I drugi pomysł: zakładając, że kupię jedną świetlówkę LED 2g11 o barwie 6500k i mocy 27w, zostanie mi mniej więcej 45cm x 10cm x 4-5cm, czy w takich wymiarach można zmontować listwę na aluminiowym ceowniku? Ile realnie mógłbym tam zmieścić diód, żeby układ się nie przegrzał? Proszę o wszelkie za i przeciw... Na pierwsze pytanie o miejsce 45 x 20 x 4-5 bez problemu Na drugi pomysł odpowiem nie bo nie ma sensu kupowania świetlówki skoro sam sobie coś zmajstrujesz.i będzie 100 razy lepiej. Na trzecie w tych wymiarach daj 5 led 3 x Royal Blue i 2 x Cool white Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Marzec 2011 Dzieki Slawku za przepis na tanie led. Mozesz podac jeszcze linka gdzie mozna by kupic taki ceownik aluminiowy?? Czy on ma zastapic ewentualnie radiator?? Sorki zapomniałe odpowiedzieć Ci na to pytania Ja osobiście takie profile mam od kolegi bo pracuje na obrabiarce i jak coś trzeba to mi wystruga ale myślę że znajdziesz coś podobnego bez problemu w necie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Marzec 2011 Slawku a czy moglbys mi zalatwic oczywiscie odplatnie metr takiego profilu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Marzec 2011 Nie ma problemu dostaniesz za piwo bo tyle to mnie kosztuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Marzec 2011 Slawku a czy moglbys mi zalatwic oczywiscie odplatnie metr takiego profilu?? Daj na pw dokładny wymiar jaki Ci pasuje wygniemy to znaczy nie ja tylko kolega szuwar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2011 Dzieki Slawku wyslalem Ci PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach