slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Marzec 2011 Oczywiście, myślę że nadal będzie się cieszyło atrakcyjnoscią tylko tym razem opatentuj pewne rozwiązania bo jak znając życie ktoś się dorobi a Ty obudzisz się w ręką w nocniku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SteveK 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Marzec 2011 (edytowane) Leszku ladnie sue zapowiada Te nowe cacko. Ciekawe ile kanalow I nowosci bedzie. Sk Ps jak pare zostanie wolnych to bedzie mozna Podlaczyc pare " domowych zabawek." Edytowane 24 Marzec 2011 przez SteveK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nanorafa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Czerwiec 2011 (edytowane) Ile watów żrą te pompki do Peugota, albo pytając z drugiej strony ilu amperowy zasilacz do nich dałeś? Niestety strona przedmiotu z zasilaczem już wygasła, a na pomoce nie piszą jakiej jest mocy (i sprzedawca nie wie ). Edit Poszło z zasilaczem 1A . Ale chodzi ta pompka jak wiertarka... do zębów Edytowane 2 Czerwiec 2011 przez janekw235 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nanorafa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Czerwiec 2011 Ile watów żrą te pompki do Peugota, albo pytając z drugiej strony ilu amperowy zasilacz do nich dałeś? Niestety strona przedmiotu z zasilaczem już wygasła, a na pomoce nie piszą jakiej jest mocy (i sprzedawca nie wie ). Edit Poszło z zasilaczem 1A, chociaż pociągnęła 3A.... i chodzi ta pompka jak wiertarka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b2439997 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Czerwiec 2011 Jak głośne są pompki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz666 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Czerwiec 2011 Bardzo głośne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Czerwiec 2011 (edytowane) http://cgi.ebay.co.uk/Peristaltic-dosing-pump-aquarium-lab-chemical-50-ml-X2-/260714282419?pt=BI_Pumps&hash=item3cb3c83db3 http://cgi.ebay.co.uk/Peristaltic-dosing-pump-aquarium-and-lab-chemical-100ml-/120717215524?pt=BI_Pumps&hash=item1c1b4e8724 mozna by zbiorowo zamowic Edytowane 3 Czerwiec 2011 przez lubusik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b2439997 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Czerwiec 2011 ja bym się pisał na 4 szt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Czerwiec 2011 to sa dziadowskie pompki 6ml/min???? ja dozuje 220ml dziennie - bez sensu Pompki musza podawac min 50ml/min uwaga tez na czesc chinskich ktore ciagna 1A !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Czerwiec 2011 Bardzo głośne. Głośniejsze od zwykłych pompek do spryskiwaczy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nanorafa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Czerwiec 2011 (edytowane) Sa zaj. głośne , są z Chin i na 12V ciągną 3A, masakra. Ja ją kupiłem z myślą o automatycznej dolewce, więc cała nadzieja w tym że dolewanie trwa kilka sekund i w tym czasie dymek się nie pojawia. Co do wydajności to pompują 200ml w ciągu 8 sekund. Edytowane 4 Czerwiec 2011 przez janekw235 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Czerwiec 2011 3A o k... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nanorafa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Czerwiec 2011 (edytowane) Tak to jest jak się człowiek nie zastanowi co robi. Walnięty miernik, po wycieczce do wszystkomającego sąsiada i wymianie miernika, pokazał 780mA .... uff Edytowane 4 Czerwiec 2011 przez janekw235 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Czerwiec 2011 to sa dziadowskie pompki 6ml/min???? ja dozuje 220ml dziennie - bez sensuPompki musza podawac min 50ml/min uwaga tez na czesc chinskich ktore ciagna 1A !!! na stronce napisane jest ze maja 50mi/min ale sa różne dostępne ... "Available pumps are: 3ml/min, 30ml/min, 50ml/min, 65ml/min, 150ml/min." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nanorafa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Czerwiec 2011 No tak ale jaką te pompki maja żywotność (chodzi o te perystaltyczne z ebaya). Czy one nie padają po roku używania? Jeśli były by trwałe mógłbym zamówić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Czerwiec 2011 hehe tego to nie wiem , na jednych napisane jest ze grotecha , ale w to raczej nie można wieżyc ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nanorafa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Czerwiec 2011 Mam salimetr pływakowy "grotecha". Pod nalepką GroTech na opakowaniu są jakieś chińskie krzaki, a rurka nad bańka pękła przy pierwszym kontakcie z mocniejszym uściskiem... ot taki to grotech ze sklepu "elektroniczny fish" jeśli wiesz co mam na myśli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach