Morog 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Marzec 2011 od pewnego czasu w moim baniaku pojawił się unoszący się w toni pyłek nie wygląda to ładnie, szczególnie z bliska na początku myślałem, że to piasek wyrzucany przez babkę kopiącą ale rano, kiedy babka śpi powinno być pyłku mniej, a jest tyle samo ktoś ma pomysł, co to za pyłek i jak się go pozbyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams_23_as 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Marzec 2011 też mam taki pyłek, myslę że jest to problem drobnego piasku w moim przypadku. ale ja mam to od początku. walczyłem skarpetami watami itp. z opłakanym skutkiem, teraz przy najbliższej przesiadce na większy baniak piach idzie do kosza i kupuje gruby. teraz nie widzę sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morog 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Marzec 2011 nie jestem przekonany, że u mnie to tylko piach mam taki sam od początku, a nigdy pyłku nie było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach