Mariusz_760301 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2011 Pomiar temperatury wziąłeś z jednej diody czy jakoś go uśredniasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2011 czujnik temperatury jest w odległości jakiegoś 1cm i około 1.5cm od najcieplejszego elementu na panelu czyli diody schotkiego .. temperatura pokazywana na lcd pokazuje więc temp. paneli mcpcb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parman 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2011 Gratki, Panie, gratki !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
morswin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2011 (edytowane) http://www.kanlux.pl/pl/7870 tańszych linek z regulacja chyba nie ma mogę załatwić w jeszcze niższej cenie. Edytowane 27 Czerwiec 2011 przez morswn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz_760301 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2011 Ave Cazarze. Przyda się na przyszłość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xyz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Lipiec 2011 Witam Widzę że lampa pierwsza klasa gratulacje. Ale piszę z innego powodu a mianowicje mam problem z biblioteką eagle diody LED cree smd XP-E w wzwiązku z tym iż widzę że lampy na diodach to twoja specjalność zwracam się z prosbą o bibliotekę w/w diody jeśli posiadasz oczywiście Wielkie dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Sierpień 2011 (edytowane) kilka zdjęć jak lampka oswietla moją kostkę 40x40x40 (zdjęcia telefon ) jutro postaram się wrzucic z normalnego aparatu 100% blue 100% biały 100% oba moon 2 Edytowane 13 Sierpień 2011 przez lubusik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Sierpień 2011 (edytowane) filmy : przepraszam ze obrócone o 90stopni ale zapomniałem ze w youtubie nie można obrócić filmiku akwarium stoi chwilowo na dworzu bo coś mi cię wydaje ze cieknie i muszę posprawdzać je dokładnie Edytowane 14 Sierpień 2011 przez lubusik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Sierpień 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Sierpień 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Sierpień 2011 Jakby ktoś był chętny to mam 2 panele na zbyciu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal98 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Październik 2011 (edytowane) dostałem sam sterownik 2 dni temu podłączyłem REWELACJA !!! wszystko działa bez zarzutu rozjaśnianie i ściemnianie ustawione standardowo na 1 godz (wystarczy) obsługa banalnie prosta i intuicyjna sterownik bez żadnych wodotrysków PAR RAR USB GPS ABS po prosty steruje lampka, tyko lub aż polecam wszystkim którzy maja lampki DIY ustawiasz i zapominasz pozdrawiam Cię Łukaszu Edytowane 12 Październik 2011 przez michal98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczomp 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Październik 2011 (edytowane) Mam od 2mcy lampę Łukasza zbudowaną z 5ciu paneli po 36W każdy + sterownik + chłodzenie, wszystko na kaflu 80x12x4cm .... wymiata, jestem w trakcie obudowywania całości, jak skończę wrzucę fotki Edytowane 13 Październik 2011 przez jaszczomp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczomp 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Październik 2011 Z tego miejsca chciałbym podziękować Łukaszowi za dzisiejszą wizytę i przeprogramowanie sterownika od ręki Blisko chłopak nie miał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach