slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2011 Słuchajcie może uda mi się przyjechać już kąbinuję. O noclegi się nie martwię bo na przeciwko jest hotel "Niedżwiadek" dzwoniłem i nie ma problemów z noclegiem w tym terminie. Rozmawiałem z Big i Waldkiem co ma sklep w Pszczółkach może się uda i kilkoma innymi kolegami co spotykamy się na comiesięcznych spotkaniach akwarystów z Trójmiasta. Mam nadzieję że będę się wmiarę trzymał i dam radę. Jak się uda to wpadniemy z mocną ekipą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2011 Mam nadzieję , że się uda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2011 ej Panowie MUSICIE DOJECHAĆ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2011 Wszystko zależy od zdrówka miejmy nadzieję że się uda. Janusz bardzo miło było by Cię spotkać bo jesteś suuuuuuuper gościu ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2011 jedzie moze ktos z Krakowa/Katowic i ma 2 miejsca wolne? Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach