Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2011 (edytowane) jak dwóch w/w Panów nie ma to i ja jakoś mniej żałuję, że się w tym roku nie wybiorę BigWalker masz rację, prężcie się tam z lampami (zamiast "cytrynkować" na zlocie;)) bo ja czekam aż mi to cacko zawiśnie nad banieczką Edytowane 15 Czerwiec 2011 przez Bart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2011 Dobra ..................... no już nie jest tajemnicą wszyscy znajomi wiedzą o co chodzi. 21 mam urodzuny zapraszam kto ma możliwości na kiełbaski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2011 Mówisz i masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Czerwiec 2011 Sławciu mogę przywieżć parę rybek na grila...ale ostatnio tylko takie brały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Czerwiec 2011 (edytowane) jestem zły że Was nie będzie - dziady jedne Marek - Ty byś lepiej dał fotki lasek jakie tam się kręciły PzodrT Edytowane 16 Czerwiec 2011 przez tomiooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Czerwiec 2011 Dobra ..................... no już nie jest tajemnicą wszyscy znajomi wiedzą o co chodzi. 21 mam urodzuny zapraszam kto ma możliwości na kiełbaski Najsłabsza wymówka jaką słyszałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Czerwiec 2011 Najsłabsza wymówka jaką słyszałem... hehehe Ciebie jednak nie da się oszukać no dobra teraz mówię prawdę akurat w piątek biorę chemię i nie mogę pić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Czerwiec 2011 Kilka lasek dla Tomka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Czerwiec 2011 Moim zdaniem ta ostatnia wpadła Ci do oka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Czerwiec 2011 A tu moja ulubienica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Czerwiec 2011 ...ale mnie niestety masowała jej mamusia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Czerwiec 2011 A masz nr telefonu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Czerwiec 2011 Mam,ale telefon zazwyczaj odbiera tatuś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Czerwiec 2011 ...a czasami dziadziuś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Czerwiec 2011 A tatuś gada po angielsku ? Już przeznaczyłem 100 $ na tą dziewicę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Czerwiec 2011 (edytowane) trochę się zawiodłem... Edytowane 17 Czerwiec 2011 przez januszd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Czerwiec 2011 trochę się zawiodłem... Jeszcze kiedyś coś wypijemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach