Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

ekipa się krystalizuje:

1. sPRYTny + sPRYTna

2. Mr_Garden

3. seb + rodzina

4. tomioooo + basia

5. kiflu

6. Janusz

7. LiZaRd

8. Dyzma

9. Stani + 2

10. Włodzimierz

11. krzysiek l

12.terax + rodzina

13. Nika

14. Bluewave

15. DarekB30

PozdrT

Ooooooooo....... nie dopisywałem się do listy a jestem na niej :)

"zaś" cud albo zostałem sklonowany :)

Edytowane przez DarekB30

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadzwońcie do ośrodka czy wasze rezerwacje są aktualne bo troszkę zamieszania się zrobiło. Ja dzwoniłem i wszystko jest OK

Edytowane przez slawomirdyl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sławek, rozumiem że Ty jedziesz na jakiś inny zlot?

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sławek, rozumiem że Ty jedziesz na jakiś inny zlot?

Pozdrawiam

seb

Seb zgupiałem się Ty piszesz że rezerwacje anulowana ja dzwonię a oni o niczym nie wiedzą i potwierdzają moją rezerwację.

Edytowane przez slawomirdyl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sławek, jakoś ciężko mi za Tobą trafić, albo Ty mnie nie zrozumiałeś... Ustalmy fakty:

1. Dzwoniłeś wczoraj do mnie

2. Powiedziałeś że dzwoniłeś do Wieżycy i potwierdzili Twoją rezerwację której dokonałeś sam chyba w kwietniu

3. Ja Ci powiedziałem że zrezygnowaliśmy z Wieżycy bo facet jest niepoważny, bo odwołał naszą rezerwację i wszystkie inne "weekendowe" na sezon letni, za to zaproponował nam trzydziestoletnie domki bez choćby umywalki.

4. Zgodziłeś się ze mną że to nie ma sensu, bo nie można podejmować ryzyka że w przeddzień wyjazdu nawet te domki nam odwoła

5. Powiedziałeś że dzwoniłeś też do ośrodka we Wdzydzach do którego jedziemy i tam sobie też domek zarezerwowałeś

To po cholerę piszesz że dzwoniłeś do Wieżycy i nie odwołali Twojej rezerwacji? Skoro my nie jedziemy do Wieżycy tylko do Wdzydz i dobrze o tym wiesz? Dlatego pytam czy jedziesz na jakiś inny zlot?

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seb masz rację zastanawiam się tylko czy wszystkie rezerwacje zostały anulowane dlatego napisałem niech ludzie zadzwonią jeżeli część jest anulowana to wypad z tego ośrodka bo faktycznie podczas wczorajszej rozmowy telefonicznej facet jest pokręcony dlatego zamówiłem w tym terminie miejsce w jednym i drugim ośrodku pieniądze wpłaciłem "zaliczkę" Wracając do rozmowy prosiłem żebyś napisał tutaj na forum o co chodzi bo jednak nie wszyscy czytają inne forum. Obiecałeś wczoraj że zrobisz to wieczorem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sławek, z tego co wiem to chyba tylko Ty rezerwowałeś sam, resztę rezerwowałem ja więc nie rozumiem, nie ważne. A jeśli część jest odwołana a część jak piszesz nie to co? Dwa zloty robimy??? ZLOT ODBĘDZIE SIĘ WE WDZYDZACH, A NIE W WIEŻYCY! Koniec kropka!

Tutaj obiecane info n/t całej sytuacji, wszyscy którzy odezwali się w tej sprawie na nano zgodnie stwierdzili że nie ważne gdzie, ważne że się spotkamy, więc nie wiem po co wprowadzasz niepotrzebne zamieszanie...

To mój post z NR:

No dobra, zlot się NIE OBĘDZIE!!! Serio, a właściwie to się odbędzie, to na bank, ale najprawdopodobniej nie w tym ośrodku! Facet jest mówiąc delikatnie niepoważny. Dziś rano miałem telefon od Łukasza, powiedział że pan M. anulował WSZYSTKIE rezerwacje weekendowe na cały sezon, nie tylko naszą, ale wszystkie, twierdząc że woli żeby domki stały puste, niż ma wynająć tylko na weekend. Kazał Łukaszowi zaproponować nam takie jakieś stare domki, bez łazienek i pokoje bez łazienek, domki bez łazienek są jak dla mnie nie do przyjęcia, pokoje natomiast są ok, łazienki są na korytarzach i nic im nie brakuje, w zasadzie można by je wziąć, tyle że po takich akcjach na wstępie kompletnie nie mam zaufania do tego typa i nie wiem czy nie odbije mu w przeddzień naszego przyjazdu i znów czegoś nie pozmienia. Ogólnie to coś nie tak jest teraz z tym ośrodkiem i nowym kierownictwem, nowy boss ma 67 lat i kompletnie tego nie ogarnia, mało tego, jak się przyjrzeć z bliska to wygląda to tak jakby ośrodek MIAŁ przynosić celowo straty, stąd te odwołania rezerwacji, wpłaty nie na konto tylko przekazem pocztowym i takie tam, wygląda jakby celowo ktoś chciał wykazać duże straty, aby potem za bezcen wykupić ośrodek jako nierentowny, no ale to tylko moje domysły.

Reasumując, pozostawiam decyzję Wam, jako alternatywę mogę zaproponować ośrodek we Wdzydzach Kiszewskich, byłem tam na majówce http://www.wdzydze-stanica.pl/ Domki są ok, może Sheraton to to nie jest, ale chyba nie o to chodzi, luksusy mamy w domu, a tutaj są łazienki, łóżka, i prąd, czyli wszystko co jest potrzebne, przewaga nad ośrodkiem w Wieżycy jest taka że na terenie ośrodka mamy za.ebistą tawernę, którą można by opanować, jest ponad 100 metrowa wieża widokowa, sauna, jak komuś nie pasuje mała łazienka w domku to są pawilony z łazienkami takie ogólnodostępna, czyste i zadbane, jest boisko do siatki typowo plażowe więc można pyskiem w piachu lądować , ośrodek jest nad samą wodą, w ośrodku można wypożyczyć wszelaki sprzęt pływający, a 50 metrów w bok jest ładna sztucznie usypana plaża ogólnodostępna z kąpieliskiem, ogólnie kwestia jeziora, dostępu do niego itp. na głowę bije Wieżycę. Jakby komuś nie pasowały warunki, to przez ulicę mamy Hotel Niedźwiadek Czekam na wasze głosy, czy czekamy co się rozwinie jeszcze z Wieżycą czy mam dzwonić do tego drugiego?

Pozdrawiam

seb

ps. na tą chwilę sprawa wygląda tak że domki we Wdzydzach mamy już zaklepane, potwierdzone, czekam tylko na maila mz numerem konta na jaki trzeba wpałcić zaliczkę.

Edytowane przez seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie 1 minutę temu zadzwoniłem do ośrodka w recepcji odebrał Pan Kornel w dniach 1,2 lipiec są jeszcze domki do wynajęcia i nie ma problemu na weekend aby zarezerwować. Czasami się zastanawiam czy my nie dzwonimy do innych ośrodków. ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sławek, tak się składa że przed chwilą też dzwoniłem i odebrał ten sam Pan, i definitywnie odwołałem całą naszą rezerwację, dopiero teraz, kiedy mam pewność że mamy miejscówki we Wdzydzach :whistling: i możemy mieć w nosie Wieżycę. A że są wolne domki to ja wiem, wszystkie prawie są wolne, a spróbuj je zerezerwować dla dwudziestu osób tylko na weekend :thumbsup: może ten fakt Ci umknął? Zresztą, dzwoń, rezerwuj i jedź, Twoja wola, nie kumam po kiego tam dzwonisz skoro nie chcesz tam jechać? :teehee:

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki - jesteście cudowni :teehee::D:teehee: albo jeden za dużo pije albo drugi za dużo pali, albo jedno i drugie

PozdrT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda kopi łamać jadę na dwa zloty :D

Tak właśnie myślałem...

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seb hahahah za bardzo nadal nie rozumię sytuacji ale wyjaśnimy sobie to na miejscu, zobaczysz że moja drużyna wygra w siatkówkę a przegrana stawia flaszkę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra Dostałem maila z informacją ile domków, na kiedy mamy zaklepane, numerem konta i wysokością zaliczki.

Mamy pięć domków po 220 za dobę, czyli razem 2200, od tego 20% rabatu, czyli wszystkiego razem 1760 zł. Zaliczki musimy wpłacić do przyszłej środy 30%, czyli 528 zł, myślę że najlepiej będzie jeśli każdy przeleje im 50 zł, wyjdzie tej zaliczki więcej, ale za to na miejscu trzeba będzie mniej zapłacić, poza tym nie wiemy czy będzie równo 20 osób czy może 18, albo 22. Koniecznie proszę wydrukujcie sobie potwierdzenia tych przelewów, żeby na miejscu łatwiej było się rozliczyć, choćby między sobą. W tytule przelewu proszę wpiszcie "Zlot Akwarystyczny 1,2,3, lipca, Organizator Sebastian Holcer". Wpłacamy na ten numer konta:

Usługi Turystyczne Zbigniew Galiński

ul. Maciaszka 145, 85-366 Bydgoszcz

PKO BP I O/Bydgoszcz

32 1020 1462 0000 7102 0166 6379

Myślę że teraz już mamy wszystko jasne i klarowne, pozostaje przelać kaskę i odliczać dni.

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Upsss wyszła taka sprswa że niestety nie mogę być w tych dniach na zlocie :( Sorki chłopaki i dziewczyny ale pewnie spotkamy się kiedy indziej :D Strasznie żałuję ale bywają sprawy że nie przeszkoczysz. Mam rezerwację domku na trzy osoby jak by kogoś interesowało to dajcie znać, poczekam jeszcze parę dni z anulowaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi