sPRYTny 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2011 (edytowane) dopisujcie się Edytowane 8 Maj 2011 przez sPRYTny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sPRYTny 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2011 1. sPRYTny + rodzinka 2. Mr_Garden 3. seb + rodzina 4. tomioooo + basia 5. kiflu 6. Janusz 7. LiZaRd 8. Dyzma 9. Stani + 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Maj 2011 Witam panowie serdecznie ja prawdopodobnie też będę tylko muszę pogadać z moją drugą lepszą połówką jest z wlkp a na kaszubach nie miałem przyjemności być jeszcze czyli 1,2,3 lipca tak ?? a nie wiecie może czy można jeszcze rezerwować domki ?? Byłem na zlocie w browarii w poznaniu w tym roku i było super tak że myślę że tam będzie jeszcze lepiej pozdrawiam organizatorów . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Maj 2011 no dopisywac się dopisywać, Tofik, Crab, Sławek, Walker, daimen, ryba, snocho - hello????? aktualna lista: 1. sPRYTny + sPRYTna 2. Mr_Garden 3. seb + rodzina 4. tomioooo + basia 5. kiflu 6. Janusz 7. LiZaRd 8. Dyzma 9. Stani + 2 10. Włodzimierz 11. krzysiek l 12.terax + rodzina PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Maj 2011 tofik dalej nie wie kiedy??? DATA proszę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Maj 2011 Termin zlotu to 1,2,3 lipca PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Maj 2011 ekipa się krystalizuje: 1. sPRYTny + sPRYTna 2. Mr_Garden 3. seb + rodzina 4. tomioooo + basia 5. kiflu 6. Janusz 7. LiZaRd 8. Dyzma 9. Stani + 2 10. Włodzimierz 11. krzysiek l 12.terax + rodzina 13. Nika 14. Bluewave 15. DarekB30 PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Maj 2011 Nie widzę na liście Sławka ? Może już siedzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Maj 2011 no ja tu co najmniej kilku osób nie widzę, może w piątek coś się wyjaśni PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Maj 2011 kuźwa zajebiaszcza ekipa poza pewnymi pozycjami, aczkolwiek wy to ja wybieracie temirn to tal lipnie że się pałać chce dzień przed rozpoczęciem sesji, 2 dni przed obronami Ale d*pa! chciałem pojechać a tu foch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Maj 2011 kuźwa zajebiaszcza ekipa poza pewnymi pozycjami, aczkolwiek wy to ja wybieracie temirn to tal lipnie że się pałać chce dzień przed rozpoczęciem sesji, 2 dni przed obronami Ale d*pa! chciałem pojechać a tu foch ej Ziom wyluzuj troche Mam nadzieje, że ochłoniesz, wyciszysz sie wewnętrznie iii... kiedyś wrocisz subtelny w "piórze" na NR(dodałem Cie do znajomych nowa funkcja). Co do zblizajacego zlotu to nie dziel w oczach ludzi Sam na zywo balem sie Ciebie spotkac na ostatnim zlocie, a jak dobrze sie bawilismy no nie? Szkoda, ze sam nie moge jechac na ten zlot. Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Maj 2011 co do znajomych to chyba mam już 7 ale nie mogę wejść na nano ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Maj 2011 Nie widzę na liście Sławka ? Może już siedzi ? Już pisałem domek nr 16 Jak komuś się chce niech mnie wiągnie na tą czarną listę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Maj 2011 hej, bardzo ważne newsy na temat zlotu: http://nano-reef.pl/topic/34500-ii-letni-zlot-morszczakow-na-kaszubach/page__st__120 PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Maj 2011 noooo .......... faktycznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Maj 2011 jak termin będzie się przesuwał to fajnie go przepchnąć na np 10 lipca. albo nawet 15. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Maj 2011 jak termin będzie się przesuwał to fajnie go przepchnąć na np 10 lipca. albo nawet 15. A ja tam Tofika lubię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Czerwiec 2011 Panowie- czy wy czytacie ze zrozumieniem? jest tam wszystko napisane - co gdzie kiedy i co się zmieniło, Sławcio - zadzwoń proszę do ośrodka albo do seba i zarezerwuj chatkę, ja zamieściłem stosowne info bo przecież moderatorzy z nano mają nic nie pisać na tym forum PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach