Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wakacyjnie w Polsce bede, wiec jak ustrzelicie termin w lipcu to sie pisze ;) 2+2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zasadniczo też się piszę, ale jeżeli w Wieżycy to koniecznie w terminie jakiegoś wesela :thumbsup:

P.S. Coś tu chyba nie tak z liczeniem postów na tym forum, już 5 posta mam pod numerem 25 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja 16 lipca wyjeżdżam na wakacje, także byłbym za czerwcowym lub wczesno lipcowym terminem.

pozdrawiam J.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez Janusza zlot to nie zlot, dlatego ja optuje z wcześniejszym terminem, co do dogadania się z kierowniczką to nie wiem kto sie podejmuje, ogólnie cięzka babka, w sensie niesłowna, organizowałem tam juz trzy zloty więc coś o tym wiem :) Najlepszy moim zdaniem termin to ostatni weekend czerwca/pierwszy lipca, w innych terminach będzie ciasno. Co do atrakcji na miejscu to po pierwsze naprawde jest tam co robić, a po drugie wszelkie imprezy "grupowe" można bez najmniejszego problemu zorganizować na miejscu, nie trzeba wcześniej się głowić. Nie wiem jak się zapatrujecie na termin 1,2,3 lipca, myslę że to termin dość wygodny, mniej turystów, mniejszy tłok na drogach, a co za tym idzie ci którzy chcieliby wyskoczyć nad morze będa mieli łatwiej, co do rozmów z ośrodkiem w kwestii miejscówek dla rodzin z dziećmi (pokoje czy domki, jakie domki), czy jakichkolwiek innych mogę jeśli chcecie wziać to na siebie, chyba że wolicie załatwiać wszystko indywidualnie.

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zasadniczo też się piszę, ale jeżeli w Wieżycy to koniecznie w terminie jakiegoś wesela :thumbsup:

P.S. Coś tu chyba nie tak z liczeniem postów na tym forum, już 5 posta mam pod numerem 25 :D

w off-topic nie są naliczane posty :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seb masz doświadczenie ostatni zlot tam zorganizowany był bardzo udany termin jaki podałeś też jest ok wiadomo że nie zawsze wszystkim będzie pasować. Zadzwoń i pogadaj znasz babeczkę będzie łatwiej bo trzeba to zamknąć bo robi się późno ja już przeleciałem chyba ze 100 pensionatów i w wakacjie nikt nas nie chce. Chyba jakaś fama z Milówki poszła :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli zlot odbędzie się po 15 czerwca to się piszę,wcześniej niestety nie dam rady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadzwonię po niedzieli, dowiem się co i jak i przedstawię w tym temacie.

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w zeszłym roku był chyba w ostatni weekend czerwca nie?

Pozdrawima

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jadę z jaaazda Januszem więc musimy wszystko mieć dopięte :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jadę z jaaazda Januszem więc musimy wszystko mieć dopięte :P

i mnie zgarniacie po drodze... (wezmę trochę paliwa rakietowego na drogę) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sebciu - jakieś newsy w temacie? - dzwoniłeś do kierowniczki? dowiedziałeś się czy będą kozy? bo Crab dzwonił do mnie i się dopytywał :bunny:

PozdrT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sebciu - jakieś newsy w temacie? - dzwoniłeś do kierowniczki? dowiedziałeś się czy będą kozy? bo Crab dzwonił do mnie i się dopytywał :bunny:

PozdrT

Ty się Crabem nie zasłaniaj i módl się żebym Baśce szczegółów wyjazdu nie zdradził :D

no i gdzie moja kasa za kota? mniej niż 150 nie wchodzi w grę, bo odrobaczony :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi