snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Kwiecień 2011 Ja tam rezerwuje termin od 15.07 do 24.07 . Obiecałem żonie że tam pojedziemy Jeśli dobrze patrze to do morza jest około 50 km wiec to nie problem . A dla osób z wybrzeża mogę zorganizować w sierpniu wypad w moje okolice gór sowich np tu . http://www.bielawa.pl/ pensjonat kolegi nad zalewem http://www.manhattan.bielawa.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Kwiecień 2011 hej, to w końcu zostaje Wieżyca? czy jak? jaki termin? proponuje ostatni weekend czerwca albo pierwszy lipca? Ustalmy coś w końcu, bo te 100 osób które ma przyjechać musi urlopy w pracy wypisać PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Kwiecień 2011 Ja jestem za Wierzycą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Kwiecień 2011 OK 15-17 Lipiec Wierzyca Rezerwacja indywidualna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Kwiecień 2011 Jestem za terminem który podal Tomioo. Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Kwiecień 2011 to kurde podajcie ostateczny termin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Kwiecień 2011 Nom data to raz a dwa to ile będzie osób :-) Bo na razie to naliczyłem 5-6 osób :-) maks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams_23_as 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Kwiecień 2011 ja jestem za 15/17 lipiec ale szkoda że nie ma morza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Kwiecień 2011 Zostaje 15/17 Lipca dopisujcie Sławomir Dyl 3 osoby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Kwiecień 2011 (edytowane) Sławomir Dyl 3 osoby Mr_garden 1 (obym obrony nie miał w okolicach tego terminu ) Edytowane 8 Kwiecień 2011 przez Mr_Garden Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Kwiecień 2011 Obrona nie zając Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Kwiecień 2011 Obrona nie zając Już znam takich co tak mówili hehe ale damy rade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2011 to kiedy ten zlot ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2011 Zostaje 15/17 Lipca dopisujcie Sławomir Dyl 3 osoby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2011 no dobra to przejdźmy do konkretów bo taka rozmowa to z d*py jest Dzwoniłem właśnie do ośrodka, wypytałem i piszę co się dowiedziałem: - termin 15-17 lipca- oni preferują wypady tygodniowe - czyli pierszeństwo mają osoby, które będą chciały wynająć miejscówkę na 7 dni - oczywiście można wynająć na weekend, ale to dopiero jak coś do ostatniego tygodnia przed terminem będzie wolnego, i wtedy trzeba dzwonić np. w poniedziałek i się dowiadywać - co do ilości osób jeżeli była by to duża grupa to oczywiści można negocjować z kierowniczką, wysłać zapytanie ofertowe, przedstawić ile osób, jakie atrakjce nam by zapewnili i wtedy kierowniczka podejmuje decyzję czy się zgadza, ale wtedy odpada nam jedno z podstawowych założeń: każdy sam sobie rezerwuje i każdy za to płaci bez pośredników Dlatego uważam, że termin 15-17 jest nienajlepszy - środek miesiąca, pełno ludzi, po za tym Sławku skoro nad morzem nikt nie chciał Ci wynająć ośrodka na sam weekend w środku sezonu to myślisz ze tu będzie inaczej? przecież tutaj też dużo ludzi przyjeżdża. Dlatego też proszę - rozważmy jeszcze raz termin czerwcowy - w zeszłym roku nie było żadnego problemu z wynajęciem miejsc, nawet jak ktoś w ostatniej chwili zdecydował się na przyjazd to były wolne chatki. Tyle moich przemyśleń i konkretów w sobotni poranek, życzę udanego dnia :smile: PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2011 A pytałeś sie o czerwcowy termin ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2011 co do czerwca pani w recepcji nie potrafiła dać konkretnej odpowiedzi, trzeba gadać kierowniczką, która będzie w poniedziałek, ale pamiętasz jak było w zeszłym roku? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams_23_as 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2011 panowie jesli to ma byc zlot ogólno polski to proponuje termin wakacyjny. myslę ze to kwestia dogadania się z kierowniczką. wiem że dla was podjechac parę km to i w maju można ale dla mnie i pewnie nie tylko to rodzinna wyprawa często połączona z planowanym wakacyjnym urlopem. ja naprzykład zostaje póżniej z tydzień nad morzem. ale żeby to miało sens to muszą to byc wakacje. wiec planując termin uwzględnijcie też preteks "urlopowy". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach