adams_23_as 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2011 zlot musi byc w jednym miejscu, z noclegami. ja jaż w milówce latałem na gazie do drugiego hotelu więc wiem co to znaczy... a zresztą nocleg w innym miejscu to tylko kolejny pretekst drugiej połówki od oderwania od integracji.. a tak to połówki spac a my dalej.. rozmówki o rafie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2011 zlot musi byc w jednym miejscu, z noclegami. ja jaż w milówce latałem na gazie do drugiego hotelu więc wiem co to znaczy... a zresztą nocleg w innym miejscu to tylko kolejny pretekst drugiej połówki od oderwania od integracji.. a tak to połówki spac a my dalej.. rozmówki o rafie. święta racja. Amen;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2011 Seb dobrze pisze. To zróbmy to w Wieżycy jak w zeszłym roku każdy rezerwuje domek i już!!! Domków tam jest od groma także luz. Chyba że Sławek coś wymyśli. Zresztą ze mną jak z dzieckiem ...za rączkę i do baru smith zawsze możesz dojechać z chałup`y pozdrawiam Janusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2011 siii jak ktoś będzie chciał to sobie zostanie z rodzinką na tydzień i wtedy będzie się pluskał w Bałtyku PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2011 (edytowane) Seb ma rację żaden ośrodek nas nie przyjmie nad morzem na kilka dni już to przerobiłem Edytowane 27 Marzec 2011 przez slawomirdyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2011 czyli co - Wieżyca? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2011 No to się wyjaśniło Jak nie to pisać bo termin bliski i trza coś postanowić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2011 i pewnie racja, ja i tak bede w Chalupach :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2011 to na zachętę dla przypomnienia któs chętny na wyjazd ?? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2011 Janusz, powiem Ci tylko tyle że dziewczyny z obslugi Cię pamiętają - "toczę fele toczę fele" Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2011 Który to kolega modlił się do kóz :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Marzec 2011 To Crab,ale On się nie modlił,On napastował je seksualnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Kwiecień 2011 czyżby temat umarł ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Kwiecień 2011 Nie umarł cały czas działam szukam miejsc nad morzem rozmawiam ze wszystkimi tak jak pisałem problem jest w tym że na weekend nikt latem nie chce wynająć pensionatu. Wszyscy na tydzień to OK. W sumie nie dziwię się włascicielom to dla nich zarobek. Dzisiaj rozmawiałem z kilkoma hotelami czekam na maila z propozycją cenową. Ale to już są koszty większe a właśnie tego chciałem uniknąć te 150 zł na dobę z żarełkiem trzeba zapłacić od osoby to się mija z celem moim zdaniem dlatego szukam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Kwiecień 2011 to może jaki 4-dniowy spływ kajakowy na mazurach? kiedyś się w to bawiłem i taki spływ Krutynią na 15-20 kajaków to byłaby niezła frajda:D nieco inna forma zlotu;) ale pewnie drugie połówki akwarystów nieco bardziej ucieszy aktywna forma "zlotowania";P hehe.... bo z morzem może być na prawdę ciężko:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Kwiecień 2011 Padła propozycja Wierzycy tam nie może być ? I tak z ciekawości to ile osób jest chętnych ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Kwiecień 2011 Następne na zachętę... Drodzy moi, jak dla mnie to tam jest raj, cisza spokój, jest co robić, a urokliwośc okolicy powala na kolana zatłoczone, zakurzone i przelansowane "kurorty" nadmorskie... To kładka nad jezioro To widok na jeziorko A to juz ośrodek No ale rozumiem to że my mamy morze na codzień i mnie osobiście bardziej się ono podoba zimą niż latem, ludziska z głębi kraju moga myśleć inaczej. Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Kwiecień 2011 heheheh Seb ma rację ośrodek jest przepiękny i zeszłoroczny zlot był bardzo udany. No i kwotowo nie było źle. Co prawda kawałek do morza ale to myślę zrekompensują "kozy" a jak się ktoś jest uparty to może zawsze podjechać na plarzę. I jedna fajna zasada nie ma prelekcji, sponsorów. Za to są rozgrywki sportowe na boisku, fajny plac dla dzieci no i oczywiście serenady pod oknem. Nie wspomnę o darmowej flasce z wesela hahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach