Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

nie przeczytałem kiedy i gdzie ....ale jestem :D

czaduuuu chłopy...

Edytowane przez januszd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie przeczytałem kiedy i gdzie ....ale jestem :D

Spróbowałbyś nie przyjechać :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja jadę z Wami jak coś... :D (ewentualnie mogę wziąć swoje ) tylko żebyśmy nad Bałtyk dojechali :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"ewentualnie mogę wziąć swoje" nie wiem co masz na myśli .ale jak coś to jedziesz z nami :D

pozdro

Edytowane przez januszd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby któryś z was nie mógł... albo mniej optymistyczna wersja zajechalibyśmy nie na to morze co trzeba :D W takim układzie macie mnie po drodze :D:thumbsup:

Edytowane przez Mr_Garden

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W chalupach nie ma kempingow , chyba ze mowisz o o kempingach w kierunku chalup od wladka.

w chalupach po prawej jest: meridian, 2 domy, szkolka funsurf, pole/boisko, orchidea, domy...domy...domy.... celarek :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W chalupach nie ma kempingow , chyba ze mowisz o o kempingach w kierunku chalup od wladka.

w chalupach po prawej jest: meridian, 2 domy, szkolka funsurf, pole/boisko, orchidea, domy...domy...domy.... celarek :-)

Ale marudzisz :D masz jakiegoś pomysła ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi tam siue chalupy podobaja - ja mam tam kwatere caly sezon wiec sie dostosuje :-)

mozna sie styknac w okolicach chalup - ci co chca jada na kemping na pola przed chalupami a ci co wola kwatery biora je w chalupach :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tu bierze w łeb idea zlotu, bo albo spotykamy się w jednym miejscu, albo nie spotykamy się wcale. Ja uczestniczę w zlotach trzy razy w roku, nie akwarystycznych co prawda, ale również hobbystycznych, i cały bajer w tym że gadamy, spędzamy czas, śmiejemy się razem, i budzimy się w tym samym miejscu, to jest cała magia zlotu, inaczej nie ma to sensu. Zobaczyć na sniadaniu wszystkich z syndromem dnia wczorajszego na twarzy - bezcenne :thumbsup:

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tu bierze w łeb idea zlotu, bo albo spotykamy się w jednym miejscu, albo nie spotykamy się wcale. Ja uczestniczę w zlotach trzy razy w roku, nie akwarystycznych co prawda, ale również hobbystycznych, i cały bajer w tym że gadamy, spędzamy czas, śmiejemy się razem, i budzimy się w tym samym miejscu, to jest cała magia zlotu, inaczej nie ma to sensu. Zobaczyć na sniadaniu wszystkich z syndromem dnia wczorajszego na twarzy - bezcenne :thumbsup:

Pozdrawiam

seb

nie sądziłem, że taki hipokryta jak ja się zgodzi z kolegą;) ale kurde muszę:) cała idea zlotu polega na tym, że zjeżdzamy się w jednym miejscu.... już w Milówce jedyną wadą było to, że ekipa była podzielona na dwa ośrodki....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo tak prawda, zlot sam w sobie to spotkanie grupy ludzi, których polaczyła pasja, obojętnie do czego, spotykają się po to żeby pogadać, wymienić sie poglądami, pośmiać, popić... Tylko wtedy zabawa będzie przednia a wspomnienia pyszne, kiedy ludzie ci spotkają się w jednym miejscu, choćby były to średnie domki czy pole namiotowe, ważne że razem. Wszystko rozbija się o to czy ktoś chce przyjechać nad morze czy na zlot... Tak jak istotą sprawy bylo czy ktoś jedzie w góry czy na zlot do Milówki...

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi